Hade hon strumpbyxor på sig?


 Jag tittade på mode från 70-talet och skrattade gott.   
 Vet inte varför jag tycker det är så skoj?  Förmodligen för att jag ser Gustav i varje outfit!?

 Samtidigt så hade Gustav fått mina äggstockar att rassla i baddräkten till höger, han hade på riktigt varit asläcker i den! 

 Men så tittar jag på dagens mode och alla dessa stretchjeans. Kommer man se tillbaka och undra varför man hade på sig strumbyxliknande byxor?  

 Vad tror ni?

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Hade hon strumpbyxor på sig?”


 1. Ewa skriver:

  Ja, det kommer man säkert att göra. Allting klär ju inte alla, så har det alltid varit under årens olika mode och trender.

 2. Nu är jag ju så gammal att jag minns 70-talet, i alla fall senare delen av det, och har också haft min beskärda del av hemmastickade västar, joråsåatt… 😉 Men de coola grabbarn till vänster på bild 4 tycker jag är riktigt stiliga, speciellt han till höger i den långa, svarta västen. En aaaning långa kragsnibbar kanske men det bjuder vi på. 😀
  Charlotta

 3. Helen skriver:

  Ha ha, det undrar man ju redan över: Alltså, hur man i början av 90-talet kunde ha tights = långkalsonger (alltså i tunt stickat ”tyg”) och tröja till det – ute bland folk, i arbetslivet. Eller kanske ännu konstigare; hur man kunde gå och dansa på fredagkvällen i cykelbyxor (=tights som slutade ovanför knä´t) med kavaj till. Hur fult….?
  Dagens byxor är ju mera byxor, ändå. – Tycker man nu i alla fall… 🙂

Lämna en kommentar