Gunilla Persson och Olof Palme – same same but different


Jag såg att ni var några som fick syn på mig på tv3 igår kväll när Gunilla Persson fick lite retorikträning från mig. Ledsen att jag inte förvarnade men det skulle ju vara hemligt!

IMG_1714

Många kommer fram på stan och frågar hur Gunilla är som person. Hon är precis som hon är på tv. Fast otroligt artig och snäll var hon mot mig. Lyhörd vad gäller retorikträning. Väldigt expressiv, nästan så jag fick tona ned henne ibland men det känns ju fel då man ska vara sig själv.

IMG_1738

Jag har alltid varit den som velat hålla om och vara på den sida som blir skrattad åt eller skymfad. Jag kan inte gå med i den mobben oavsett. Jag vet att Gunilla kan framstå som speciell i tv, men vem tusan är inte speciell? Är inte vi alla det i nån grad.

IMG_1727

Jag hade i alla fall väldigt roligt när jag retoriktränade Gunilla. Jädrar vad den damen kan visa ilska med sina ögonbryn.

IMG_1741

Resultatet blev i alla fall ett som jag hade tyckt varit väldigt kul att analysera som retorikexpert till skillnad från de annars rätt bleka tal dagens politiker håller i dag.

IMG_1736

Jag tycker hon är rätt lik Olof Palme retoriskt, på fullaste allvar. Kolla själva så ser ni!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Gunilla Persson och Olof Palme – same same but different”


 1. Hope skriver:

  Såg inte hela avsnittet men tyckte det var jätteroligt och helt plötsligt så dyker du upp. Men att jag skrattade betyder inte att jag skrattade åt henne!

 2. Ok, helt ärligt så verkar hon vara en heltokig karaktär och en karaktär som är perfekt för det hon gör. Jag förstår att hon får en egen show.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 3. daniela skriver:

  det var så kul att se er två tillsammans! 😀

 4. Diana skriver:

  alltså ärligt…. kul att se henne men det hon gjort och sagt och hur hon betett sig i HW fruar NOT OKEJ! Men här verkarde hon lite, lite, liiiite bättre. Men det är väl för att hon inte hade något att vara emot. Men att hon skulle bli mobbad vette fan, det är väl HON som är rå mot andra. Så vinklar dom det i alla fall.

 5. Fröken A skriver:

  Du är fin Elaine.

 6. Emma skriver:

  Sååå coolt! Puss

 7. Theresia skriver:

  När Isabel bjöd in till frulunch så gjorde hon ju klart för tv-teamet innan att hon ville spela ett spratt med Gunilla, och hon talade illa om henne osv. Sen när frulunchen utspelas så kan man ju tycka att Gunilla är bråkig… men det är klart att hon också känner av stämningar och att hon inte ligger högt i kurs hos Isabel eller Åsa. Sen är Gunilla inte bra på att hantera människor som inte är vänligt inställda – då blir det direkt bråk, och det är kanske en svaghet hos Gunilla. Men skillnaden på henne och andra är mest bara att Gunilla är uttrycksfull och andra mer diskreta.Gunilla är väldigt speciell, men man kan gilla henne ändå. 🙂

Lämna en kommentar