”Varför utsätter jag mig för det här?”


Det här med träning, det är inte så kul alla gånger. MeN se så självgod och mallig jag ser ut innan träningen.   Och så försöker jag ta ett hurtigt ”det här var väl inte så farligt” kort mellan seten.
 Men så lyckas kameran fånga hur jag mår, egentligen.  Ibland, ytterst sällan så undrar jag vad jag håller på med. Varför utsätter jag mig för detta? David har lagt upp träningen så att jag alltid promenerar på gränsen till det jag klarar av. Men det är för att jag har en tävling i februari. En tävling i Crossfit. Då krävs det lite lite mer. 

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “”Varför utsätter jag mig för det här?””


 1. Coolt med tävling! 😀
  Jaaa, de gör väl så… PT:arna, pressar en till precis på gränsen, för jag tror de vet nåt som inte vi vet… Det känns så i alla fall. 🙂

 2. Haha befriande inlägg! Och coolt med crossfittävling! Kan man komma och titta? Blir det jogging i Norge också? Grym du är!!

 3. Diana (La Madre) skriver:

  Va?! Ska du tävla i crossfit!!?? Alltså hur coolt är inte det, fy vad roligt. Ska ju bli såå vansinnigt skoj att följa dig och se hur det blir. 🙂 Lycka till fina du

 4. Sara skriver:

  Kolla in naprapatjonas på instagram. Riktigt inspirerande för träning och hur man ska göra för att kroppen ska tränas för att må bättre. Mycket rörelseträning som jag sett att du pysslar med på gymmet ibland!

 5. inredningsinsp skriver:

  Skit va coolt att tävla!!! och vilken sporre i träningen! kolla in mitt senaste blogginlägg ”jobb gör bättre semester” jag gör reklam för er snacka snyggt som jag dessutom kommer att gå i höst hos er! powerpresentation! heja heja heja med träningen kramar

  http://www.inredningsinsp.blogg.se

 6. En annan Jennie skriver:

  Haha…jag förstår att det var en felskrivning, men ”promenerar på gränsen till det jag klarar av” lät så kul ihop med crossfittävling =)

 7. Michaela skriver:

  Älskar dina träningstights! Vart kan man hitta dem? 🙂 P.S Tack för en bra & inspirerande blogg!!

 8. F skriver:

  Jag njuter av att må så som du gör på de sista bilderna. Det tog ett tag att komma dit men när man väl gör det så är det så gött. Kändes som man kom till en helt ny nivå i träningen.

 9. Johanna skriver:

  Vad inspirerande du är! Att träna med småbarn krävs mycket envishet, planering och uthållighet. Att träna när man bara har sig själv att tänka på har många svårt för! Fortsätt så! Jag försöker också inspirera till en hälsosam livsstil som småbarnsmamma. /Johanna

 10. Carolin skriver:

  Hej Elaine,

  Vad inspirerande du ar!

  Jag likt dig alskar traning, inte alla dagar, men de flesta. Jag har en PT som pushar mig till gransen, en grans jag inte visste fanns. Alskar det! Jag hade starka muskler, och med det en energi som gjorde mig otroligt glad!

  Men.. nu ar jag gravid for forsta gangen 8 veckor, helt underbart och jag vill verkligen inte klaga, men just nu ar min traning nastan 0. Jag mar illa, kraks ibland och ar sa galet trott. Jag vill bara sova. En helt annan person fran vad jag brukade vara.

  Jag forstar forsta 3 manaderna ar tuffa, men jag undrar hur sag det ut for dig? Hur tranade du under din graviditet? Lyfte du fortfarande vikter? Vad funkade for dig? Jag alskar vikter och tranar inte mycket cardio, om det blir cardio blandar jag in det i min circuit training eller HIIT. Min tranare ar underbar men jag skams nastan lite framfor honom hur jag kan gaspa under var timma vi har per vecka, och mina squats med vikter ar tungt och jobbigt helt plotsligt.

  Jag vet saklart att det ar olika for alla, men tycker du var en riktig power woman och stor inspiration. Du var otroligt snygg som gravid, sen har du redan en otrolig kropp sa snabbt efter din forlossning. Min storsta mardom ar att bli gravid och sadar mjuk overallt. Jag vill vara gravid och stark. Jag vet att det sakert kommer svida i vissa kvinnors ogon att jag sager sa, men jag ar jag, och jag vill vara snygg, stark och gravid.

  Jag onskar och hoppas jag kommer hitta tillbaka till traningen igen snart och fa tillbaka mina muskler. Men har du tips hur man behaller motivationen, traning som funkar nar man ar gravid sa far du jattegarna dela med dig.

  Tack for en grym blogg.

 11. Ellinor skriver:

  Åh kan det möjligtvis vara Halmstad throwdown? Himla kul, lycka till och kör hårt!!! 🙂

Lämna en kommentar