Min väg tillbaka


Nja, jag är inte helt tillbaka. Att föda barn gör ju kroppen helt mörbultad och det tar ju lite tid tills den landar igen. Jag kan ha alla mina gamla kläder igen, men jag är mjukare och svagare än förut. Magmusklerna är inte på plats än, men jag har för mig att det kan ta ett till två år tills de sitter som de gjorde.

Det jag gjorde för att komma tillbaka så snabbt var att faktiskt ta det lite piano. Jag tror inte på att släppa allt när man blivit gravid och sen ge allt efter förlossningen, det skadar bara kroppen. Jag fortsatte att träna som vanligt när de tre första jobbiga månaderna av graviditet hade passerat. Jag trappade sakta men säkert ned svårighetsgraden av träningen, men tränade lika ofta. Efter förlossningen så lät jag kroppen läka, men kontrollerade kaloriintaget med hjälp av viktväktarna för ammande eftersom det är den enda dieten som inte påverkar amning och gör att man går ned långsamt. Sen när jag var läkt så trappade jag upp träningen successivt. Jag tränar varannan dag och åt allt, men kontrollerat av viktväktarna.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Min väg tillbaka”


 1. Sara skriver:

  Elaine, jag är en person som fascineras av en viss typ av människor. Det är som att jag ibland kan förtrollas av dom när jag lyssnar även fast jag inte ens håller med om vad de pratar om. Jag har tänkt många gånger på varför det oftast är män som just det händer med ytterst få kvinnor – Amelia Adamo är i alla fall en och jag tycker du har den inverkan på mig. Det jag fascineras av är att det låter som att det finns en länk mellan det personen säger och mellan hjärnan och hjärtat. Det får det att låta som att varje mening är genomtänkt och genuin.

  Tänkte på det häromdagen när du var med i tv4. Visst nu blev det helt off topic men hoppas du ser nån komplimang i det 😉

 2. Elin skriver:

  Bra jobbat! Du ser stark ut tycker jag.

 3. Diana (La Madre) skriver:

  Tack för ditt svar fina du, grymt bra jobbat måste jag säga.
  Har funderat på att gå mer i Viktväktarna efter bra recension från bloggaren Bambi men har bara inte vågat binda mig i något som jag inte vet om jag klarar av. Allt det där med poäng känns suuper svårt men det är väl som med allt annat innan man kan det liksom. Tack för svaret.

  Du ser jättefin ut i alla fall, förstår att du har en del kvar, sånt som vi inte ser på bild. Jag skulle sååå gärna vilja bara komma in i mina gamla kläder och sen jobba med resten i ”lugnt och ro” men jag är långt ifrån än .. och då var det 4 år sen jag fick barn. :/ Men jag ger inte upp!!

  Ha en fin kväll

  /Diana

Lämna en kommentar