”Så mycket bättre än beach 2015”


 
Ni var några som undrade hur det går att ta med Maggan till gymmet. Det är lite från gång till gång. Det fina är att jag får ha med henne till gymmet på Crossfit Nordic. Hon ligger i vagnen och gråter hon så tar jag upp henne och ammar, rapar henne eller vad det nu än är. Det negativa är att träningen blir lite avbruten, men det positiva är att jag blir mer effektiv när hon väl sover. Jag har ju bara en timme med David så jag måste utnyttja det till max. Musik och ljud fixar hon, det är bara plötsliga nya ljud hon kan haja till på. Träningen går för övrigt fint, jag är dubbelt så diciplinerad som innan Maggan. Verkar som diciplinen ökar för varje barn jag får. Ansvaret ökar och då behöver jag min kropp mer, inte för fåfänga eller min egen skull utan för barnen. Det är dom jag tänker på när det är jobbigt på gymmet. Matheo och Evelyn är min morot och motivation. Det är så mycket bättre än ”beach 2015”.  

 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “”Så mycket bättre än beach 2015””


  1. The Futurista skriver:

    Elaine, jag ar sa glad att du har en av Sveriges mest besokta bloggar for du ar en sa otroligt bra forebild for kvinnor! Tack for att du valt att anvanda din blogg till att hjalpa andra kvinnor och for att du ar sa arlig och positiv pa bloggen. Det har blogginlagget ar sa viktigt i en utseendefixerad varld dar manga mar daligt, var varld behover fler bloggare som dig! 🙂

  2. Fröken A skriver:

    Ok. Tack för svar. Helt kört för mig just nu med andra ord, lillen vill knappt ligga i vagnen alls utan i famnen el babybjörnen. ? Tur att jag kan promenera och träna lite yoga hemma.

  3. Anna skriver:

    Du är en jättebra förebild för tjejjer!Du har en bra syn på träning, kroppsideal, barn/föräldrskap och livet i allmänt och att humor är viktigt. Din blogg gör mig levnadsglad och en påminnelse om vad som är viktigt i livet

Lämna en kommentar