Tacksam och rufsig idag igen 


Godmorgon mina prickiga korvar! Vad tycker ni om min frippa? Jag har gjort den helt själv, i sömnen också.  Jag älskar att vara hemma och de två dagarna som vi har varit här har vi fått vakna med sol i svenska mått mätt – de bästa måtten! Att höra familjen sitta och klura i köket, kaffet som bryggts färdigt och veta att lantmjölken väntar i kylskåpet – det är lycka det! Dessa tre veckor av att skriva i tacksamhetsboken har verkligen omprogramerat min hjärna till att plocka upp positiva saker. Jag vet att det låter cheesy, men testa! Jag har glömt att skriva några dagar för boken har varit borta i stöket hemma. Men tacksam för igår:

Att träningspasset gick så bra trots att jag var aptrött.

Kaffe med lantmjölk

Gos med Matheo i soffan 

Häng med Hanna och Gustav var så inspirerande

Att jag fick möjlighet att äta bra mat en hel dag istället för all flygpansmat det har varit. 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Tacksam och rufsig idag igen ”


 1. Cissi skriver:

  Skrev tacksamhetsbok för några år sedan, men kom av mig… Tror det är hög tid att börja igen

 2. Av princip referera jag ogärna till min egen blogg men i det här fallet gör jag ett undantag . Mitt senaste inlägg (http://www.overlevnadsguiden.se) handlar just om forskning som visar att hjärnan faktiskt förändras av vad vi tänker och att positiva tankar alltså får oss att må bättre. Där är länk till en mycket intressant artikel i ämnet, läs den gärna i sin helhet.
  Charlotta

  • Maria skriver:

   Bra princip att inte fiska läsare till sin egen blogg, men också helt ok att göra ett undantag ibland, speciellt om det passar ämnet man kommenterar om.

 3. Sandra skriver:

  Måste testa tacksamhetsbok jag med. Nästan 1 år hemma m två barn och det tär på mig. Behöver jobba lite smått så jag får det härliga av två världar. Men med en bok tror jag att vardagen kommer uppskattas mer . Börjar skriva f.rom idag. Tack för inspiration ?

 4. Eva skriver:

  Läser att flera anser dig vara lättkränkt? Och att många fått en annan, negativ, bild av dig i och med ditt Adam Tensta inlägg..

 5. Malin skriver:

  Alltså. Förlåt..jag som är från landet och så.
  Lantmjölk? Vad är.det?

Lämna en kommentar