Krångel misstag och kärlek


Det kändes väl sådär att ha varit så slarvig att min lilla familj fick konka på väskor för att ta oss till Madrid där ett flyg går idag. Det går till London och sen till Sverige. Går allt som det ska så är vi hemma sen eftermiddag idag.   Men hela familjen var vid gott mod. Matheo tyckte det var toppen att få åka så mycket tåg och buss som vi gjorde igår.

 Jag skämdes kanske hela resan till och från, mer över att Gustav inte blivit det minsta arg på mig när jag vet att jag inte hade reagerat lika diplomatisk. Jag kände mig som en idiot och att jag har mycket att lära av Gustav.   Hela resan till Madrid så berättade Gustav hur han tänker kring misstag, att det är just misstag – ingen intention eller mönster. Fina tankar. Jag har mycket att lära från Gustav.

 Alla gånger jag har fått utbrott på Gustavs misstag. Usch vad jag skäms, men jag ska lära mig av jordens misstag jag gjorde och den fina reaktionen jag fick.

/Elaine, står i en väldigt lång kö mot incheck och är nervös över långsamt arbetande personal.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Krångel misstag och kärlek”


 1. Maria skriver:

  Skönt att ni hittat flyg hem.
  Kan inte Gustav skriva ett gästinlägg om hur han tänker om misstag?

  • Maria skriver:

   Forts. Jag är nämligen rätt sträng mot mig själv och tänker att de flesta misstag inte är misstag utan slarv för att jag inte dubbel- eller trippelkollade (ja, jag har också bokat biljett åt fel håll, men det var långfärdsbuss så inte så dyrt att boka nytt).

 2. Hojjojoj, vilken fantastiskt klok man!
  Jag tror att sådant verkligen är sunt för ett förhållande. Just hur man reagerar, hur man resonerar, hur man bråkar osv.
  Och Matheo ser jätteglad ut där han studsar fram! Äventyr för honom ja 🙂
  Hoppas ni kommer fram ordentligt <3

  Sen så brukar de säga, man lär av sina misstag! Även jag ska försöka lära av Gustav nästa gång min boyfriend gör ett misstag 😉

 3. Hanna skriver:

  Du behöver inte vara så hård mot dig själv Elaine. Långt ifrån alla hade tänkt som du. Att kunna se och erkänna sina brister är stort och skapar potential till utveckling.

 4. Han verkar fin din man! Jag hade nog också blivit ordentligt irriterad, men sen försökt foka på en extra dags mysig semester… Trevlig resa!

 5. Babbsan skriver:

  Vilken hot kropp du har 🙂 Lyllos Gustav!

 6. Ulrika skriver:

  Minen du har i spegeln känner jag igen. Precis sådär ser jag ut när det inte går som det ska. 🙂

 7. Emma skriver:

  Elaine, detta tycker jag var ett väldigt intressant inlägg. Först tänkte jag som du, vad fantastiskt att Gustav var så cool med det. Jag hade också blivit sur och min kille hade också varit cool.

  Men sen började jag tänka lite mer. Hur kommer det sig att vi kvinnor oftast skäller mer på männen än de på oss? Varför blir vi mer irriterade när de tabbar sig? Kan det ha att göra med att vi oftast känner oss ansvariga för all logistik runt familjen, och blir därför arga så som en chef blir arg på en underställd som inte gör sitt jobb?…

Lämna en kommentar