Små vardagsval gör den stora skillnaden


  Lene: Men Elaine, tar du hissen två trappor?
Jag skäms: Ja…. 

 Lene: Inte nu längre.

Jag: ok 

  /Elaine, tycker det är så bra att ha PT-polare. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Små vardagsval gör den stora skillnaden”


 1. Ewa skriver:

  Hej Elaine, jag har en fråga om träningshyfs, kanske kan Du hjälpa mig. På mitt gym, i Sthlm, är det inte OK att träna i sport bh, linne eller t shirt är det vanliga. Detsamma gäller killarna, ingen tränar med bar överkropp. Dessutom byter jag alltid om, jag vill inte gå omkring på gatorna i träningskläder. Är det kanske skillnad mellan Sverige och Spanien?

 2. Maria skriver:

  Är dålig på att träna men promenerar till och från jobbet varje dag (drygt 2 km enkel väg), samt bär hem all mat och går alltid i trapporna på jobbet, tänker att det åtminstone är bättre än inget.

  • Hmm skriver:

   Vad är problemet med att de går barfota annat än av säkerhetsanledningar? Barfota går man ju i omklädningsrummen också samt är på yoga-pass.

   Jag ser det som ett mycket större oskick att fota och filma på gymet när man står i konstiga positioner, vill vara bekvämt klädd för sina övingar men i kläder som man aldrig annars hade visat sig i pga praktiska, eller rent anmält vill bara få vara ifred med sin grej, men ständigt kan vara i farozonen att hamna på någons insta, blogg etc genom att ovetandes var med i någons bakgrund.

   Jag beundrar BB där då hon är konsekvent med var hon än är så blurrar hon folk som hamnar i bakgrunden. Detta blir för mig att vara konsekvent i sin respekt för andar iom att hon inte vill att hennes egna barn ska vara med på bild (vilket jag tycker man ska vara vare sig man har med sina egan barn eller inte).

   PS Jag går aldrig barfota på gymet. Inte ens på yoga 😉

   • Hmm skriver:

    Ächs, så råkade jag tycka på svar till Maria istället för skicka. Lite konstigt det här faktiskt. Jag hade förts tryckt på svara till Elaine, men sedan så hoppade allt hit när jag tryckte svara på Maria istället för skicka. Konstig bugg 🙂

    Mao, allt ovan var till Elaine 🙂

   • Elaine Eksvärd skriver:

    Ok 🙂

Lämna en kommentar