Min väg tillbaka till styrkan


Hur jag tänker och vad jag gör kan ni läsa om här. Sportmore intervjuade mig om min träning.   

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Min väg tillbaka till styrkan”


 1. Himla bra svar Elaine! Du är så sund och go <3

 2. Diana (La Madre) skriver:

  Du är en klok person med starka åsikter, det är en väldigt bra förebild för dina barn längre fram. Speciellt för din dotter, hon kommer att behöva en sån stark mor i framtiden för det är inte lätt i det här samhället.

 3. Johanna skriver:

  Bra repotage! Tycker dock det hade varit mer passande med en mer nytagen bild som representerar din träning och kropp nu efter förlossningen.

 4. Anna skriver:

  Förlåt – men ska du verkligen springa en mil i september på tid?!? Fråga Cecilia blankens vsd hon tror om det. Hon sprang typ Göteborgsvarvet efter sin andra förlossning och fick en allvarlig skada i sin ena hamstring. det tog typ 1-2 år att läka el dylikt. Just löpning är ju extremt slitigt för en mjuk och ”upplöst” mammakropp med massa amningshormoner etc . styrketräning är nog asbra men löpning skulle jag verkligen avråda från. Kram

 5. Veronica skriver:

  Hej! Du är en förebild i mycket för mig men till stor del träning. Jag älskar att träna, det gör mig glad och pigg! Jag är som du 33 år med två barn som är 5,5 och 1,5 år. Jag är tillbaka med träning så klart men jag har ett nytt mål – klara chin! Hur har du tagit dig dit? Att du orkar åtta stycken gör mig sjukt taggad och just nu kommer jag bara upp halvvägs utan gumman som stöd ha ha. Men har du några tips? Allt gott!

Lämna en kommentar