Min älskade träningsbuddie åker till Marbella


 Jag kommer att sakna henne, men hon är tillbaka på söndag igen. Det känns nästan som att vi bor hör på heltid eftersom hon kommer ”hem” till La Zenia på söndag. Sen är det inte många dagar kvar tills jag drar till Sverige och hon till Norge. 
 Det känns himlans sorgligt, men roligt att vi i alla fall har en gemensam solstad så vi kan träna ihop när vi är här samtidigt. Gårdagens pass var btw crazy, helt slut!  

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Min älskade träningsbuddie åker till Marbella”


  1. Diana (La Madre) skriver:

    ha ha ha härlig bild, den sista av dom!! Love it.
    Blir lite nyfiken på hur ni gör med matlagning där, lagar ni mat eller äter ni ute väldigt ofta? Jag har funderat mycket med maken om vi ska köpa något i Spanien men vi kommer inte fram till något eftersom det känns jobbigt att ha ”semester” men ändå behöva laga mat, diska, tvätta och städa. Semester för mig (just nu) är att få komma bort från vardag och alla måsten, därav fråga. Man kanske kan lösa det ändå eller så blir man tvungen att laga mat hemma, speciellt om man ska vara borta i 5 veckor?

    Funderar vidare på det ett tag. 😀

  2. JoLi skriver:

    Tänk hur underbart mycket (nya) personer du fått träffa på bara några veckor. <ert val om att åka ner till Spanien visade sig vara det bästa för dig 🙂 du höll nog på gå lite nuts i Stockholm innan. Hoppas din nuvunna energi räcker länge 🙂

Lämna en kommentar