En höna och en örn på ett gym


 Godmorgon mina älskade kettelbells! Mår ni bra! Jag mår så bra på mina träningsdagar, de är de lyxigaste dagarna här nere. Sen är jag så stolt över mig själv och de dagar jag dragit mug själv till gymmet trots att jag inte känt för det. Nu har det växlat om till att jag längtar till träningsdagarna. Och när man har en träningsdejt så går det ju ännu lättare, du kan inte avboka. Det är lyxigt att ha en träningskompis som är PT som Lene är.
 Att hon är mycket bättre än mig på många saker ser jag bara som en bonus. Då har jag målbilden i livs levande form bredvid mig. Jag kikar på henne och tänker att en dag gör jag också det där! 🙂 Någon skrev att du inte lär dig att flyga som en örn och du umgås med höns. Så Lene är min örn på gymmet.  

 /Elaine, inser att hon måste vara hönan då, men en väldigt trevlig höna! 🙂
  

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “En höna och en örn på ett gym”


 1. Fröken A skriver:

  Fast du är en örn i jämförelse med mig just nu. / en nöjd och glad höna som tänker bli en tornseglare när jag kan börja träna mer

 2. Åsa skriver:

  så sant! Man ska omge sig med alla möjliga proffs, jag älskar att utmana mig själv, heja! 🙂

 3. apolonia skriver:

  Jeg blev SÅ vred Elaine, da jeg pludselig tænkte på dig. Hvad er det, som gør mig så vred på dig….
  Jo, jeg kan ikke lide når du ”forguder” andre mennesker og stiller dig som noget mindre end dem !!!1
  Ok, de kan være dejlige, skønne at være sammen med, intelligente, stærke, muskuløse osv. Men hvorfor vil du være som de er ? Vær dig selv Elaine, du kan ikke andet.
  Jeg forstår, at man kan beundre nogen for et eller andet, men ikke ”løbe efter” at være som de er.
  Du er Elaine og jeg vil ikke have at du ”forsvinder”, fordi du gerne vil være som dem, du beundrer.
  Disagree to agree.

 4. apolonia skriver:

  Og du har så meget i dig, som andre ikke har. Hvorfor være en høne, når du er en smuk svane???? Ikke fordi håna ikke betyder noget. Nej. Men man kan ikke være en håna, når man er blevet en svane.

 5. Tessie skriver:

  Du är min örn och har varit länge <3 Tack

Lämna en kommentar