Promenad med PT och hans Jenny


Idag fick jag sällskap på min årstavikspromenad, från två som är mina vänner och måna om att jag ska komma tillbaka till inte bara träningsformen utan tävlingsformen! David och Jenny.  

Älskar hur avslappnad David ser ut här, haha.

 

Nej men ni hörde rätt, jag ska tävla i Crossfit i januari nästa år och Jenny kommer vara min tävlingspartner. Det är inte vilken tävlingsparter som helst, kolla in henne pp insta så ser ni nivån @dagrass .Jag blev så jäkla glad när hon poppade frågan och att David dessutom tror att det är genomförbart. Skönt med två muskelmänniskor som tror på en.

Fast dagen efter jag hade fått frågan från Jenny så trodde jag att det kanske inte var på riktigt så jag blev tvungen att dubbelkolla. 

 

Det var inget fyllesms så till hösten ökar David och jag träningsnivån rejält. Jag kommer köra själv tre gånger i veckan och med David två gånger i veckan. 

Att få frågan om att tävla i Crossfit några dagar efter förlossning gjorde mig så taggad. Oj oj oj vad jag är på. Vill kasta mig på ett chinsräcke och bara köra. Men jag måste skynda långsamt. Gå ned mina mammakilon i lugn takt, läka och trappa upp träningen långsamt. Jag åkte ju ambulans för några dagar sedan så ett chillpill är inte fel.

Himla söta David och Jenny är ihop. Jag blir så glad när mina vänner är glada och extra kul att inte behöva känns sig som tredje hjulet med andra par. 

 

/Elaine, förbereder en smaskig omelett och proteindrink.

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Promenad med PT och hans Jenny”


 1. Diana (La Madre) skriver:

  Gud så kul med partävling!!

  • Elsa skriver:

   Seriöst? Varje inlägg i alla mammabloggar snälla lägg ned! Gör något som gör Din blogg spännande istället för att fiska lite engångsklick överallt hela tiden.

 2. Elin skriver:

  Är din pt utbildad i träning efter graviditet? Jag hoppas verkligen att du lyssnar på kroppen nu. Jag själv tränade rätt hårt fram tills dagen innan min dotter föddes, å började fort efteråt. Men det tog ändå lång tid innan styrkan och kontakten med vissa muskler va tillbaka.

Lämna en kommentar