Höstens lösningar


Genom åren som retorikkonsult så har jag samlat på mig tusentals erfarenheter som folk beskrivit som de största utmaningarna vad det gäller kommunikation. Jag vet inte om ni känmer igen er men de gav mig följande:

Prata inför andra

Hantera besvärliga personer snyggt

Ta och ge kritik

Hålla slagkraftiga presentationer

Ta plats där andra tar alldeles för mycket plats

Få elever att vilja lyssna (den svåraste publiken)

Det var utifrån folks utmaningar som jag skapade lösningar på Snacka Snyggt, det var drömmen och nu har den besannats. Vårens kurser var fullbokade sedan länge och nu så här innan sommaren så börjar hösten och vinterns kurser bli fulla också. Vill du kunna anta de svåraste kommunikationsutmaningarna snyggt så prata med din arbetsgivare och säg att det är tid att investera i det viktigaste verktyget ni har förutom kompetens – kommunikation. Här hittar ni höstens datum.

Våra öppna retorikkurser hösten 2015

18-19 augusti – Snacka snyggt Malmö

11 september – eftermiddag – Powerpresentation Stockholm

14-15 september – Snacka snyggt Stockholm
28 september – eftermiddag – Lilla gumman Stockholm
29-30 september – Snacka snyggt Göteborg

21-22 oktober – Snacka snyggt Stockholm

9 november – heldag – Retorik för lärare

24-25 november – Snacka snyggt stockholm

2-3 december – Snacka snyggare Stockholm

Har du några frågor eller funderingar kring våra utbildningar? Kontakta min kollega Arwind gärna så hjälper han dig: arwind@snackasnyggt.se 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Höstens lösningar”


 1. tess skriver:

  Jag ska hålla den största presenationen jag nånsin haft imorgon. Är sååå stressad, fast jag vet att det kommer gå åtmistone helt okej. Kanske kan leta upp nåt klipp där du pratar om hur man ska bete sig, så att jag kan lugna mig lite… 😛

 2. Miriam skriver:

  Har inget med detta inlägget att göra, men det hade varit roligt att följa upp hur bebislivet går med amning, om du helammar går över till ersättning osv. Även lite sömnrutiner (hur ni löser sömnbristen =)och hur det går med koliken för lillen. Har en 4-veckors bebis (först) och det underlättar verkligen när man har dåliga dagar hur andra uppfattar den första tiden. Att man peppar varann!! Tack för en toppenblogg <3 Kram

 3. Annafia skriver:

  Har bokat mig och ett gäng kollegor till retorikkursen för lärare den 9 november – ska bli hur kul som helst!

 4. azonto skriver:

  Argumentationstekniker skulle va hur bra som helst att kunna! Jag känner själv att jag har så mycket att säga som är klokt men att om man inte kan argumentera för det så spelar det ingen roll då den andra får ändå ”rätt”. Tex så kan jag tänka mig att om jag skulle argumentera med nån SD:are så skulle jag inte kunna göra det. Eller om jag ska argumentera med en kompis om något jag tycker han/hon gjort fel så kan jag aldrig göra det då den andra är bättre på att argumentera. Det är som med politiker, den som kan få fram sina argument på ett bra sätt vinner. Inte nödvändigtvis den som har den bästa ideologin. Att jag inte kan argumentera gör att jag aldrig vågar säga vad jag tycker vilket är jätteskämmigt och inte såå inte jag egentligen! Hjälp!

Lämna en kommentar