Att få babbla ikapp


 

Tänk att vi har varit vänner så länge och har så mycket att prata om. Det är så mysigt. Och nu ruvar vi på varsin knodd till med exakt tre månaders mellanrum som det är mellan hennes Frank-Julian och min Matheo. Sån lyx att få dela det igen. 

Vi reflekterar mycket över familjerelationer jag och Catten. Inte helt konstigt under graviditeten och blogginlägget om rygglösa päron och deras häxor var ett resultat av Cattens och mina diskussioner om just det. Tänk vad mycket som kan komma ur ett litet samtal från trasiga hjärtan. Det blev en text som har gillats av 14.000 personer och delats av desto fler.   

 Vi drömmer oss bort till vår nya lya som vi flyttar in till den 1/9. Jag kopplar ju av genom att prata, medan Gustav gör precis tvärtom. Det kommer vara så skönt att kunna hänga med Catten på nedervåningen och prata om allt mellan himmel och jord, medan Gustav får koppla av genom att spela tv-spel eller kolla en film på övervåningen. En gemensam avkoppling på samma gång, på olika sätt och olika våningar i ett och samma hem. Jag ser fram emot den tiden.

Jag tycker det är så skönt att man kan vara så olika, tillåta varandra att vara det och fortfarande vara lycklig. Titt som tätt ska jag ha vänner över och Gustav kommer ha sina och vi kommer aldrig att känna att vi stör. Så gött.  

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Att få babbla ikapp”


  1. Helena skriver:

    Åh, jag älskar också när olikheter får frodas ihop. Min kille är totalt oreligiös men hans bror är tvärtom. Men oj vad de respekterar varandra, förstår varandra och älskar varandra!

    Och nu förstår jag varför ni har två vardagsrum, låter perfa ;).

  2. Så himla smart att fixa ett hem som passar båda sätt att återhämta sig. Det är kärlek på riktigt =)

  3. jenny skriver:

    Men vaad har jag missat har ni köpt hus, äntligen! GRATTIS! så roligt!

Lämna en kommentar