Lunch med Catten igen ❤️


Vi är nyförälskade förstår ni så vi har bokat några luncher den här veckan. Det är så mysigt! Men hon är inte helt van vi det här blogginslaget. Att ta en bild blir alltid en grej för min älskade Catt. Catten: Vaddå ska du ta kort till din blogg nu eller? Oj! Scary!  Jag: Le naturligt!

Catten: Åh ja, så ”naturligt” det känns nu. Hehe.Jag: Kommer du ihåg när jag fes och vägrade erkänna när vi bodde i Malaga. 

Catten garvar: Ah fy fan asså! 

/Elaine, ska bli fotograf. 😉

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Lunch med Catten igen ❤️”


 1. Hmm skriver:

  Ja också alla dessa bakgrundsmänniskor som också är med på bild i din blogg. Medvetna om detta?

  Nej man kanske inte ser dem så bra på en liten mobilskärm men på min 60 tumare så kan jag räkan rynkorna på alla i din bakgrund. Det är många med mig som surfar på nätet via sin TV idag.

 2. Charlotta skriver:

  Hej Elaine,
  Gör ett försök att nå fram till dig då jag följt din blogg i flera år och du alltid värnat om den lilla människan som blivit illa behandlad av (i det här fallet) ett stort telefonbolag. Det rör sig om min syster som inte är så tuff och där telefonbolaget fakturerar för avgifter som inte finns med i avtalet och tydligt annonserar att de kommer fortsätta göra även i framtiden. När vi idag för 5 gången (jag överdriver inte) är i butiken för att få ordning på det och efter diverse ursäkter och löften som inte leder någonstans vänder jag mig i desperation till dig med en stor blogg och möjlighet att påverka på ett annat sätt. Det finns ingen chef tillgänglig för oss och fakturan börjar förfalla. De har lovat vid 4 tillfällen att kreditera men inget händer. Vad händer vid nästa faktura? Vad händer när denna förfaller imorgon? Ska min syster få kronofogden efter sig för att hon inte accepterar kostnader som inte finns i avtal? Är det såhär ett storbolag ska få göra mot en enskild konsument?! Snälla Elaine, jag vore enormt tacksam om du kontaktar mig på min mail så ska jag berätta mer och visa dig både faktura och avtal om du skulle vilja hjälpa oss nå fram.
  Mvh Charlotta

  • Ann skriver:

   Om jag inte är helt ute o cyklar…så ska man alltid betala räkningen, även om man inte tycker att den är rätt. Sen kan man bestrida. Just för att inte hamna i kronofogdens register.

  • Malin skriver:

   Tvärtom väl, att betala är att godkänna den.

 3. F skriver:

  Hej! Vilken fin skjorta hon har! Vet du möjligtvis var hon har köpt den? Kram

Lämna en kommentar