Kalaskul kula


 

Jädrar vad jag ser redo ut! Men det känns inte som att Maggan är på gång alls. Plötsligt händer det, eller? Oh well, jag kör på som vanligt. Gymmet idag! Det måste finnas något annat än rodd och bicepcurls som jag kan köra. Kanske ska jag försöka mig på en sån här som jag gjorde förra veckan. Hoppa upp och långsamt hiva ner mig. 

 

Det här passet nedan kör jag ju varannan dag och börjar bli så trött på det. 

 
Vill ni förresten veta och se mer om min träning och kost så lägger jag ut filmer och pass på insta. Det är också mer i nuet medan bloggen är mer genomtänkta inlägg. De är bra på olika sätt, men jag försöker hålla dem så – olika. Här hittar ni mig på instagram – @elaineeksvard 

Nu ska den här kalaskulan mot gymmet, vad som görs där ser ni på insta. 

 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Kalaskul kula”


 1. Jennifer skriver:

  Kanske prova simning? Ar skonsamtmot kroppen och jag har hort att det kan satta igang varkarna ocksa!

 2. Men shit vad stark du är !! Grymt!

 3. apolonia skriver:

  Kalaskulan ligner en kille… Oj, hvor spændende!

 4. apolonia skriver:

  Max er et godt navn til en kille…

 5. apolonia skriver:

  Anna er også et dejligt navn – til en pige altså.

 6. apolonia skriver:

  Leo – til drengen måske ?? Uff – nu kan jeg ikke mere.

 7. Babbsan skriver:

  You’re one hot ass mama 😛

 8. lillajag skriver:

  Vilken fin kula du har! 😀 Så glad att du känner dig såpass stark och i fysisk form att du får ha träningen med dig in i det sista. Nu vet ju jag att du har PT, men jag vill ändå tipsa om en bok som jag tycker är superduperbra! http://www.adlibris.com/se/bok/styrketraning-en-anatomisk-guide-9789185225804

  Jag har en liggandes hemma och emellanåt bläddrar jag i den och liksom återupptäcker övningar och muskelgrupper som jag glömt bort 🙂 Det ger alltid en extra kick i träningssuget.

  Sen gillar jag att köra slut på muskler. Så om jag kör biceps kör jag curls, hammer, utåtrotation i kabelmaskin samt koncentrerad curl mot insida lår. Hujedamej va skönt det är att krama ut allt man har från alla håll 🙂

Lämna en kommentar