Big deal


 Om vi inte ska till BB imorgon så ska vi i alla fall till barnmorskan en förhoppningsvis sista gång innan beräknad förlossning som är på lördag. Idag är det förresten fyra dagar innan BF. Matheo föddes fyra dagar innan BF. Woho, spookey. Värkarna började då 21.30. Klockan är nu 21.29…  

Kolla vilka stora rattar jag har fått! Det är ingenting mot när mjölken kommer rinna till i dem.  Ok people. Vi hörs imrgn om inte värkarna sätter igång! 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Big deal”


 1. Ruffie-Lina skriver:

  Sov så gott du kan i ditt tillstånd! 😉
  Själv ska jag försöka få lite sömn mellan alla uppvak av en febrig liten dotter..
  Ska bli så spännande att följa när det väl sätter igång för dig!

 2. Diana (La Madre) skriver:

  ÄLskar din tatuering, kul det ska bli när det kommer en till där sen, undra om det blir på en flicka eller en pojkes igen. ? Så spännande.

 3. Mamma Eva skriver:

  Så underbara (så länge man mår bra) och speciella de sista skälvande dagarna innan bebis anländer är. Spänning, förväntan, nervositet, lugn… Jag tror hen kommer på BF! vår första var ett par dagar tidig och syskonet kom precis på BF 🙂 så blir det! heja heja och lycka till!

 4. Emelie fredriksson skriver:

  Jag blir så imponerad av dig Elaine! Jag väntar mitt första barn och har så svårt att föreställa mig att klara av en förlossning och blir så imponerad över hur taggad du är (förstår att du gjort de förr, men endå! ) själv är jag rädd, osäker och har ångest inför detta, BF 18 augusti.. men blir på något sätt lugn när jag läser dina inlägg om den väntan du går igenom och hur laddad du är att få träffa maggan 🙂 inför din första förlossning, var du någonsin rädd?
  Massa kramar Och all lycka! 🙂

 5. C skriver:

  Så spännande! 😀

Lämna en kommentar