Går bananas på Pinterest


Jag är ny där, fattar inte hur allt fungerar. Skaffade det igår. Amelia sa att det var en bra idé för jobbet hon ska göra åt oss. Till nästa boende vill jag ha en mer personlig stil i inredningen och det är så bra att man kan pinna sig fram till en stil.  

   

 Just nu tänker jag mycket på marokanskt kakel.  Tänk att sätta fötterna på det här kaklet.
 

Det är till och med såatt man kan kakla golvet på en av terasserna, fast kanske i något som passar växter, sjö och himmel. Och bruna trämöbler. Vi får se. Coolt kommer det bli i alla fall.

  

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Går bananas på Pinterest”


 1. Diana (La Madre) skriver:

  Vad härligt att höra att inte bara jag är ny och inte så haj på något som alla andra kan så bra. Jag har inte förstått vad pinterest är för nått och inte hunnit kolla. Jag hinner liksom inte, men det verkar bra?

  Fina bilder.

 2. Jasmine skriver:

  Själv har jag nästintill satt lite pintereststopp på mig själv. I tentatider är det det lättaste att fly till och det svåraste att ta sig ifrån.

 3. Linda skriver:

  Jag älskar Pinterest, det är verkligen bästa verktyget ever för att samla och organisera inspiration. Har under åren pinnat och är snart uppe i 5000 pins. Galet. Hälften pinnades nog när jag (gravid) fick order av doktorn att ligga still i två månader. What’s a girl to do..? 😛

 4. JoLi skriver:

  Pinterest är internets gåva till kvinnan (och mannen med iof). Tror du kommer gilla mycket. När du lärt dig hur det fungerar så han kan du börja lägga upp snacka snyggt pins. Pinterest är inte bara snygga inrednings bilder.

 5. Louise skriver:

  Också ny där. Men insett att när det kommer till samla idéer och inspiration finns det INGET bättre.

 6. Carin skriver:

  Pinterest är helt fantastiskt, går att hitta allt möjligt. Just nu är det främst recept och pins om feminism och jämlikhet 😉

Lämna en kommentar