Autosvaret är installerat


Jesper var i stan idag så han tog sig till mina hoods för en bit mat. 

Det här med att kunna äta en bit mat är himlans lyxigt tycker jag. Jag är inte den bloggaren som fotar min mat, men detta ligger i min mage och det är jag glad för. 

 

Jag svarade på kanske 100 mejl och efter det formulerade jag ett autosvar och kände mig så lättad efter det.  

 

Nu är jag äntligen mammaledig. Det har jag inte varit på tre år. Känns inte som att jag är det riktigt än eftersom jag har jobbat idag. Och imorgon så är det ju en röd dag och vi är många som är lediga. På fredag, då kommer jag nog känna av det.

Jag tänkte prova på gymmet nu när jag har energi och är smärtfri. En hel vecka utan träning är galet för mig, men inte så galet när man är höggravid.

Känns så konstigt att det om två veckor kommer finnas en person som kommer få mitt hjärta att expandera ytterligare. En som jag inte känner nu, men som jag kommer älska så mycket att jag ger mitt liv för hen. Helt galet. Det går inte att ta på nu, men ändå vet jag ju att de känslorna är så nära.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Autosvaret är installerat”


 1. Jennifer skriver:

  Harligt att Maggan snart kommer! Och grattis till valfortjanad ledighet!

  Angaende inlagget under sa har jag spanat pa lite idéer om du vill använda retoriken for att hjälpa utsatta barn. Varför inte tex satta ihop en föreläsning som inriktar sig till barn/ungdomar (kanske ta hjälp av en psykolog for att hitta de basta satten) sa kan du aka runt och forelasa i olika skolor under tex temadagar for att ge barnen verktyg att vaga prata om de varit med om nagot hemskt. Du skulle aven kanske kunna fa in nagot integritetsmoment i din forskolelarar-kurs sa att lararna kan lara sig att dels se ledtrådar pa barnen och inge sa pass mycket tillit sa att barnen vagar berätta om det hemska de varit med om (eller lararna kanske kan ha enskilda samtal med varje barn någon gang i manaden for att kolla laget pa hemmaplan). Nar jag gick i högstadiet hade vi en temadag dar en kvinna visade oss tjejer självförsvar for att skydda oss mot valdtakt (jag kommer fortfarande ihåg grab twist pull-manovern som tydligen gor sa ont att killen svimmar, har som tur ar aldrig behövt använda den an).

  Tycker du ar sa underbar som vill (och kommer!) gora en stor fordring i samhället for alla utsatta barn. KRAM!

 2. Åh så härligt med föräldraledighet!! Passa på att njut nu lite extra när du får duscha och gå på toa i fred. Äta varm lunch och få sova (så bra det går som höggravid…). Snart är det ett minne blott… Men det bästa är ändå att du snart kommer få träffa ert lilla mirakel! Trevlig långhelg! Eller jag menar långledigt! 🙂 Kram!

 3. Iman skriver:

  Ser gott ut!! Är också i v.38 och suktar efter din kompis mattallrik, ser så jäkla gott ut med kycklingen & pommes..vad heter matstället elaine? Haha den tallriken vill jag hugga i..kram

Lämna en kommentar