Tack ni som hälsar och visar uppskattning


  

Gud vilket stelt leende jag fick till, sorry! Mitt hjärta är i alla fall varmt av alla er som kommer fram och visar uppskattning av bloggen, böcker, föreläsningar och diverse. Idag var ni fyra som kom fram och jag blir ju lika glad varje gång! Jag irrade omkring i ett linne i solen och tänkte att jag nog såg ut som en galning som misstagit våren för sommar.

  
Men då kom ni och visade er uppskattning. Det värmer, betyder mycket och jag blir glad. Tack för att ni sprider er positiva energi.

/Elaine, vaggar upp mot svenskt näringsliv där hon ska hålla en kvällsföreläsning. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Tack ni som hälsar och visar uppskattning”


 1. Maria skriver:

  Hej, mitt namn är Maria Henriksson, jag driver en namninsamling och en kampanj om sjukdomen endometrios då jag kände att det behövdes göras något mer för att uppmärksamma kring sjukdomen och försöka skynda på beslut om nationella riktlinjer i vården.

  Skulle du kunna tänka dig att skriva under namninsamlingen och sprida/dela den i dina kanaler?
  https://www.minkampanj.nu/petitions/det-ar-bara-inbillning-det-ar-omojligt-att-ha-sa-ont-vid-mens

  Följ gärna kampanjen @period_project på Instagram

  Allt gott!
  /Maria

 2. marika skriver:

  Hej Elaine! Jag läser din blogg slaviskt och skulle bara vilja säga tack 🙂 tack för alla kloka ord och råd. Har en dotter på två och känner så igen mig när du berättar om situationer som uppstår med Matteo. Sen älskar jag att du har självdistans, det är inte bara bilder och ord som visar den perfekta vardagen utan vi får följa med även när det inte är så roligt. Tack för att du är du och att du bjuder så på dig själv! Hade varit kul att springa på dig om du är i Lund en dag, vi har nämligen världens bästa café där allt är gluten och mjölkfritt 🙂
  Kram Marika

Lämna en kommentar