Inte många föreläsningar kvar nu


Här är från dagens föreläsning, bild lånad från Joakim Jardenberg som för övrigt höll en grymt intressant föreläsning om internet! Kolla in honom om ni får möjlighet.

 

Märk hur min vita tröja arbetar sig uppåt. Haha, hur långt upp den hittade får jag berätta imorgon. Godnatt mina månstrålar.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Inte många föreläsningar kvar nu”


  1. Stina skriver:

    Detta hör inte till inlägget, men du är så himla vis och har visa läsare så passar på att fråga ändå.

    Jag har väldigt svårt att öppna mig för människor. Min partner och jag delar allt och jag känner mig totalt trygg i det. Men när det kommer till andra människor jag tycker om, som vänner som står mig nära, så kan jag bara inte göra det. Jag blir den som frågar dem om deras liv, lyssnar och bekräftar. Men är inte villig att vända på de rollerna. Hur mycket i ert privatliv tar ni med era vänner i förhållande till er partner? Är det någon som känner igen sig och som lyckats förändra sitt beteende?

Lämna en kommentar