Dagens önskerubrik – När jag ”sket” på mig


Det blir mycket sitta på bänkar i solen medan Matheo och Gustav springer omkring, men det är rätt mysigt. Jag får sol, fräknar och lite me-time. Men jag börjar känna mig sällskapssjuk. Och då som från ingenstans kommer min gamla gymnasiekompis Marcus som jag inte har sett på säkert 10 år. Gud vad det var härligt att prata med honom. Vi var ju i samma gäng under gymnasietiden och har haft en hel del gemensamma vänner genom åren. Marcus är så genuin och äkta att det inte finns några transportsträckor eller kallprat med honom. Man pratar på riktigt direkt och det är så jäkla härligt! Haha, jag har ett hemskt minne med Marcus som jag har förträngt. Det är mitt LIVS mest pinsamma ögonblick ever.

Året är 1997 och vi pluggar det antika grekland i Marcus pojkrum i Vårberg. Jag gick på nån eländig 90-talsdiet och hade ätit vita bönor i tomatsås nån timme innan. Helvete vad jag behövde prutta. Vi sitter och han förhör mig på diverse grekiska gudar. Plötsligt så säger Marcus något roligt och jag spänner till magen och lägger en brakare utan dess like. H E L V E T E vad det lät och hela soffan vi satt i vibrerade. Marcus har alltid varit godhjärtad och förstående. Han försökte dämpa skrattet och sa först bara ”oj” och spände hela ansiktet krampaktigt för att inte börja skratta och då såg han ännu roligare ut. Så jag skrek ”sluta” och råkade spänna magen ännu mer och då brakade helvetet ut. Nej jag sket inte på mig (en av era önskerubriker) men jag pruttade så högt att hela familjen förmodligen hörde och Marcus brast ut i skrik-gråt-skratt-attack. Han garvade och garvade och jag skämdes så in i helvete. 16 år och rätt cool tjej pruttade! Dog! 🙂

Men nu, 18 år senare så delade vi varken soffa eller ljudet av mina pruttar. Vi satt på en bänk i solen och pratade livsval och faser. Det var så härligt

Vad är ditt mest pinsamma ögonblick?! Det kan ni ju bjuda på när jag har bjudit på en ”brakare”. Ge mig en härlig skämskuddetråd nu!

Bloggvännerna har ordet

17 svar till “Dagens önskerubrik – När jag ”sket” på mig”


 1. Maria skriver:

  hahahahha brakarna kommer bara vid olämpliga tillfällen

 2. Maria skriver:

  Hahaha, jag kommer ihåg när jag var typ 10 år gammal och var på badhuset och satt i bastun. Så skulle en släkting ”lära” mig kasta vatten på bastu aggregatet (missade oftast). Jag tar en full skopa och just när jag kastar så kommer en äldre tant in genom dörren och jag gör mitt sämsta kast någonsin och träffar stackaren rakt i ansiktet. Så jävla pinsamt.

 3. prematur skriver:

  * 15 år. Sovit över hos första riktiga pojkvännen. Skitnödig men vågar inte bajsa hos honom (ifall han skulle få reda på att tjejer också bajsar liksom haha). Han kittlade mig plötsligt på magen och jäädrar i min låda vad de brakade, jag lovar att grannarna hörde den prutten!
  * förra året, 22 år gammal. Hetsätit valnötter. Strömavbrott, snöstorm, inget vatten. Valnötterna i magen gör sig påmind och jag ska bara släppa en liiiten prutt. Amen tjenare. Bajsar på mig! Eftersom vi inte har vatten fick jag vackert ringa mamma och åka dit och duscha och tvätta.
  Två av mina mindre stolta ögonblick i livet, som jag kan asgarva åt nu!

 4. Becca skriver:

  Mitt pinsammaste ögonblick var när jag gick på gymnasiet (för 3 år sedan), jag, min kompis och en kille vi inte kände satt vid samma bord i matsalen. Jag drack pressad apelsin jucie och helt plötsligt så visade min kompis en rolig bild på mobilen så jag brister ut i skratt, vilket slutar med att killen mittemot mig fick apelsinjuicen över hela hans ansikte samt kläder.. Jag har nog aldrig varit så generad i hela mitt liv och saken blev inte bättre när alla elever i matsalen såg det och började skratta som galningar..
  Haha sen dess har jag blivit kallad apelsinjuicen av min kompis

  • Pernilla skriver:

   Hahahaaha det är ju så klassiskt! Min underbara pojkvän gjorde samma sak för några veckor sedan fast hemma hos mig. Satt och åt mat i köket och jag säger något roligt (som alltid 😉 ) och han gapflabbar med MJÖLK i munnen.. HAHAHAHA jag kunde inte annat än skratta lika mycket!

 5. Pernilla skriver:

  Hahahaahahaha herregud så roligt!!! Men vad hemskt det måste ha känts där och då 🙂

 6. Malin skriver:

  Hahaha! Dör! Jag minns när jag pruttade för första gången med mitt ex. Ingen av oss hade släppt oss ännu, ca en månad in på relationen. Vi låg och sov, han som yttersked, när jag släpper ifrån mig en lång brakare som typ blew his kneecaps off. Ville dö. Fan vad vi garvade, och fan vad mycket bättre magen mådde 😉

 7. Jessica skriver:

  Jag och min sambo är inne på vårt 7e år tillsammans, en son och ett barn på väg. Skulle nog vilka påstå att vi känner varandra in å ut, man har ju umgåtts en hel del och sätt varandra i alla olika skick och situationer 😉
  Trots det är faan mitt pinsammaste minne när jag sket på mig under förlossningen, jag VET att det inte är jätteovanligt men kan inte ens skoja om det idag, 2 år senare !!!!

 8. Bwhahaaha! Underbart!
  Själv har jag pruttat min chef i ansiktet.. han tog det dock bra men jag ville ju typ dö skämsdöden på sekunden!

 9. F skriver:

  Haha. När jag var kanske 9 år så hade jag skrivit namnet på killen som jag var kär i på min arm med bläckpenna. Sen hade jag totalt glömt bort det och bytte om till kortärmat när vi hade gympa. Jag trodde jag skulle dö av skam när han kom fram och såg det.

  • Jessica skriver:

   Hahahhah hände mig ochså i typ lågstadiet !!!! Massa hjärtan runt också, dog litegrann när hela klassen såg det 🙂

 10. linnea skriver:

  Jag skulle på en jobbintervju+arbetsprov tillsammans med andra sökande och jag var så himla nervös. Företagets kontor låg på ett område i staden som jag inte varit på tidigare.

  Det började med att bussen dit var sen, och när jag väl kom fram gick jag HELT vilse. Klockan tickade och jag ringde efter en stund till min eventuella arbetsgivare och förklarade läget.

  Han försökte förgäves lotsa mig via mobilen en lång stund och till slut fick han alltså hoppa in i sin bil och komma och LETA efter mig. Jag hann även med att ramla framför ett par byggarbetare innan han till slut hittade mig.

  Jag kan inte med ord förklara hur pinsamt det var att sedan kliva in i rummet där de andra sökande satt och surt väntade på mig då de inte kunde starta provet innan alla var där…

  Tro det eller ej, men jag gjorde trots allt ett sjuhelsikes bra prov och intervju, för jag jobbar där än idag!

 11. Ida skriver:

  Jag sms’ade till fel person i två veckor. Jag trodde jag skrev med en tjej jag gillade och tonen blev snabbt rätt flörtig. Ibland fick jag lite konstiga svar tillbaka men jag tänkte att hon kanske bara inte riktigt förstod. När jag en fredag kväll frågade om hon ville med på gay-bar fick jag ett ”Du tror jag är någon annan, va?” tillbaka.

  Det visade sig att jag skrivit med en random kille jag hade träffat på en bar. Som hade ett telefonnummer som var väldigt likt tjejens.
  Yes… Kan vara därför jag flyttade till Sverige.

 12. Fia skriver:

  Mitt pinsammaste minne är när jag nyss hade flyttat till min första lägenhet och min mamma skulle följa med mig hem o kolla på mina nya gardiner i sovrummet. När vi kommer in där ser jag att min självlysande dildo står på nattduksbordet, känner att jag måste säga nåt för att avdramatisera läget. Kläcker iaf ur mig lite käckt, -oj där står dildon. Ja säger min mor lungt, det är väl så när man är singel. Försökte rädda upp allt med att säga att jag inte använt den 😀

 13. Maria skriver:

  Jag väljer att berätta om något som hände någon annan, bara för att hon hanterade det så coolt. Ännu en prutthistoria. 🙂

  Det var min brors ex, som då det begav sig hade spenderat den där första hela helgen hos min bror. Det hade ätits mycket god mat och hon hade väl känt att det tryckte på en del i de nedre regionerna.

  På söndag eftermiddag när de låg och myste under en filt så kunde hon inte hålla sig längre utan tänkte släppa en tyst liten smygare. Bara att den här ”smygaren” i princip lyfte hela filten rätt upp och fick hela soffan att vibrera.

  Hon hanterade situationen genom att hon lugnt vände sig till min bror, skyllde på honom och fortsatte att titta på filmen.

  Jag funderar på om det inte var där och då som min bror föll på riktigt. 😀

Lämna en kommentar