Jossan och Crille kan ni ställa upp på kort?


Det var så längesen ni var med tillsammans!

J&C: ok!   

Dessa två alltså! 🙂 Dom är inget fan av uppställningsbilder. Dom tycker att det ska vara naturliga in-the-moment-bilder. Men det känns så konstigt att ta upp kamerna mitt i en konversation för att fånga ögonblicket med ett foto. Jag vill ju vara i det ögonblicket istället. Oh well, det blev en kompromiss. de ställde upp på en uppställning.  

 

Vi hade för övrigt supermysigt på tacokvällen hos dom. Matheo känner sig som hemma. Han ville bada, leka med Jossan och Crille och sova i sängen hos dom. Det gör han inte hos alla kan jag säga. 

Vi snackade företag och resor. Vi funtar på att åka till Spanien ihop i September eller Oktober. Då är vi åtta personer.  

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Jossan och Crille kan ni ställa upp på kort?”


  1. E skriver:

    Ciao! Jag har många vänner som väljer att inte resa alls pga miljöhotet. Flygresorna smutsar ner mkt. Sen har jag vänner som reser många flygresor Per år. Hur tänker ni alla andra? Ska man leva livet fullt ut nu eller ska man tänka på jordens framtid? Jag funderar på att skita totalt i miljön och bara leva och ha kul!

Lämna en kommentar