Tack för all kärlek


  

Det är så jag känner. Tänk att jag har förmånen att skriva denna blogg. Er respons är helt överväldigande och idag somnar jag alldeles varm i hjärtat. Att självklara saker för mig som att ha rätten att välja bort en förälder utan behöva ha skuldkänslor för det. Att det väckte så mycket känslor och fin respons från er hade jag aldrig anat. Vi är många som tvingas göra dessa val och utan rätt belastas för att vi vill skydda oss.

Tack Emma! Det var tack vare din kommentar som jag kom på att skriva om det. Ni är så kloka fina bloggvänner. Tack för att ni är här❤️.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Tack för all kärlek”


 1. Ess skriver:

  här är mera kärlek, tacksam för att du inspirerar och peppar med intelligenta tips här! Jag valde bort mina flickors pappa efter otrohet – jag vill vara så älskad så min man väljer mig, även när han får chans med andra som kanske enligt ”normen” är ”vackrare”.

  Kärlek till dig och dina barn och alla dina kära från Ess<3

 2. Sarah skriver:

  En stor varm kram till dig Elaine! Jag har varit utsatt för grova sexuella övergrepp i en tidigare relation och jag är den första att skriva under på att tiden läker inte alla sår, man måste inte förlåta och att den jag är idag har jag mig själv och fem års terapi att tacka för. Allt annat är klyschor!

  Tack för en mysig blogg!

  Kram Sarah

 3. Annica skriver:

  Så otroligt bra inlägg tidigare Elaine. Jag har själv inte brutit kontakten med sin pappa, men min sambo har mer eller mindre gjort det. Kommentaren han får är att ”du kommer ändra dig när han dör” eller ”du kommer ångra dig när du blir äldre”. Notera att min sambo är 36 och bröt vid 29 års ålder.
  Hur kan man svara på den typen av kommentarer.

  Jag vet att det stör honom oerhört men har svårt att svara och blir bara tyst och sedan irriterad på folk i efterhand.

  Blir så ledsen för hans skulle eftersom hans pappa dels psykiskt misshandlar min sambos mamma (som i sin tur tycker att min sambo bara ska acceptera hur pappan är eftersom det är så han är. Och jo, vi har verkligen försökt hjälpa min sambos mamma..), dels har han hotat mig fysiskt vid flertalet tillfällen vilket är ett stort skäl till att min sambo till slut bröt med pappan. Vi vill inte ha honom i närheten av våra barn men många tycker att vi är orättvisa som inte tillåter att han träffar barnen.

 4. Mysan skriver:

  Du är en helt fantastisk person Elanie och dina inspirerande inlägg om träning, retorik men framförallt livet gör att din blogg är så mycket mer än yta. Den är personlig utan att bli för utlämnande och du värnar fortfarande om din integritet och dina inlägg inspirerar mig till eftertanke:) Jag vill bara ge dig en stor kram! Ditt senaste inlägg om att välja bort en förälder utan att få skuldkänslor är helt klockrent och jag oxå har egna erfarenheter från detta. Det är fler som är i samma situation som borde ta sig en funderare och skulle må så mycket bättre av att bryta helt med en förälder som man har en dysfunktionell relation till, för att själv ge sig chansen att kunna läka och ge sig själv möjligheten att leva fullt ut. Kram

 5. Helen skriver:

  Så fine capene er! Selges de i Norge?

Lämna en kommentar