Peppad för helgen


Jag är på väg till Agneta som ni säkert har läst ligger på sjukhus för sin brutna höft. Det ska bli så mysigt att hänga med henne. Sen ikväll så blir det häng med Crille och company. Helgen bjuder på träning, brunch och barnteater. Märkligt och härligt hur barnaktiviteter, speciellt nya, gör en så lycklig. Att ens lycka går igenom Mathteos lycka. Jag tycker inte det här med att sitta i sandlådan var så kul, men nu när han pratar och resonerar kring saker och ting så är det jättekul. Jag får ta del av hans värld på ett helt annat sätt.

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Peppad för helgen”


  1. Hope skriver:

    Ja stackars Agneta, inte kul att ligga på sjukhus 🙁
    Du får hälsa och krama henne från en av dina bloggläsare.

  2. Usch hoppas att hon repar sig snart, vad hemskt. Har missat HUR hon bröt den men oavsett vad och hur så måste det gjort ont, vart hemskt och önskar henne all lycka till !!

  3. Johanna skriver:

    Snyggt nagellack!

Lämna en kommentar