Dagens business mama 


  

Jag tyckte att det passade dagens workshop i Powerpresentationer! Gjorde mig till och med extra fin i håret dagen till ära – alltid hos My Sisters Hair.  

 

I detta nu så undervisar jag i powerpresentation. Hör av mig senare om hur det gick, men bäst svar på det har kursdeltagarna! 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Dagens business mama ”


  1. Malin skriver:

    Du har alltid inspirerat mig, men gör det ännu mer nu när jag äntligen kläckt min business idea! Allt börjar falla på plats och jag kommer ha stor användning av de retoriska knep jag har lärt mig av dina böcker. Stor kram från London!

  2. Jennie skriver:

    Det var fantastiskt! Jag fick tyvärr smita innan din troligtvis grymma avslutande retoriska krok men jag tar med mig nya färska idéer kring hur jag ska fånga trötta högstadieungdomar och blaséartade högstadielärare för att få mitt budskap igenom. Tack!

Lämna en kommentar