Vecka 34


Jag har fått lägga om mina träningspass, men jag tränar på som vanligt. Jag kan inte göra svingar eller något ryggbelastande just nu. Min kropp mår väldigt bra av roddpass. De dagar jag gör det så är jag smärtfri dagen efter vilket sjukt skönt. Nästan så att jag vill köra rodd varje dag som smärtlindring. Jag kör totalt 5000 meter per pass, sen kör jag mycket ben, överkropp som axlar och armar. Men nu är det bara sex veckor kvar och då får man anpassa sig. 

Maggan då? Hon sparkar för fulla muggar, nästan lite obehagligt mycket som att hon gör allt i sin makt för att slå hål på huden. Det är rejäla sparkar, så mycket mer kraft än Matheo. Både Gustav och jag kan känna ”lugn nu Maggan, det räcker väl för idag?” Och bli lite rädda.  

 

Matlusten är det inget vidare med, men barnmorskan säger att bebisen får det hen ska. Plus att jag ökar i vikt. Vi har tid där idag, ser fram emot det. 

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Vecka 34”


 1. Susanna skriver:

  Vad du ser nöjd och tillfreds ut! Härlig start på bloggläsandet vid frukost för mig 🙂

 2. Hon tränar väl frivolter därinne kanske? Det ska börjas i tid vettu och hon följer i föräldrarnas fotspår redan från start 😉

 3. Alexandra skriver:

  Kan du inte lägga upp ditt pass? Så sugen på inspiration 😀

 4. Lite avundsjuk på att du orkar träna, jag älskar träningen och brukade hinna med iallafall fyra pass i veckan innan jag blev gravid och nu har jag bara ingen energi alls! Tänkte att träning ger energi och traskade till gymmet men höll på att börja gråta halvvägs genom upvärmningen för att jag var så trött och bara ville lägga mig ner på golvet och sova! Längtar efter att komma igång igen i framtiden!

  • Lova skriver:

   Hej, samma här. Sömnbristen under min dotters första år gjorde det omöjligt att träna ofta! Men men i framtiden så :)!

 5. Shit vad fort det gått ändå, v.34 är ju inte långt ifrån dags. Vad fin du ser ut, förstår dock inte hur du orkar träna, du måste va i väldigt bra form. Kommer ihåg att man blev så andfådd av minsta lilla när man var gravid, jag kunde knappt komma upp ur soffan utan att vara andfådd i 5 timmar efter.. nästan..haha Men det kanske har med hur vältränad man är? Jag tycker i alla fall att du är kanonduktig som håller igång, det är bra för kroppen för att inte nämna orken du kommer att ha inför förlossningen!

  Stor kram och ha en fin dag.

 6. Eva skriver:

  Hej Elaine! Jag har inte gratulerat er för att ni får en till familjemedlem, så STORT GRATTIS! Ljuvligt att du orkar och kan träna eftersom du älskar det.

  Kram Eva (hälsningar från Finland!)

 7. Ioanna skriver:

  Jag tycker du ser oförskämt bra och hälsosam ut! 🙂 Kanske därför Maggan sparkar. Hon måste vara nöjd och glad därinne. 🙂

 8. Nina skriver:

  Hej Elaine! Jag har superproblem med att hitta sköna träningsbyxor som sitter bra över min gravidmage. Vad använder du för träningsbyxor? Jag har svårt att se att det ska vara skönt att ”hasa ned” linningen. Helst vill jag ha sådana byxor som har en mudd över hela magen. Vilken modell/märke är det på dina?

  • Linn skriver:

   Jag tycker att det är superobekvämt att ”rulla ned” midjemudden på mina vanliga träningsbyxor (magen får ej plats längre), så istället tränar jag i vanliga gravidtights från typ H&M. Är för snål för att köpa riktiga träningstights för gravida, har för mig att det finns på Lindex hemsida.

  • Nina skriver:

   Vanliga gravidtights från H&M fungerar inte för mig, dem är i bomull och det fungerar inte på ett svettigt pass på gymmet 😉
   Lindex hemsida hade jag kikat på redan och de hade då bara vanliga träningsbyxor. Dock gick jag in och kikade igen efter ditt tips och såg att de nu kommer få in en ny modell med hög mudd nästa vecka. Så tack för tipset Linn!
   För övrigt måste jag säga att det i överlag finns väldigt dåligt utbud av träningskläder för gravida, en potentiell affärsidé kanske…

 9. Linn skriver:

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du tränar nu när du är gravid, till exempel vilka övningar du kör? Känner att jag har sån idétorka och bara tränar samma tråkiga övningar varje gång.

Lämna en kommentar