Vecka 30 och framgångsrikt bloggande


Nu känns det som att det kommer att gå snabbare. Vecka 30 ”Nu är det bara nedförsbacke” sa Gustav i morse när jag slurpade i mig min smoothie. Här har ni dagens Maggan.

Hon sparkar friskt och jag känner stt jag längtar efter henne massor. Det är mycket att göra innan, men det spelar ingen roll. Smink är kul också, nu sminkar jag mig varje dag. Här fru Eksvärd innan, osminkad men fin ändå.

Och så efter, blev lite guldstänk idag. Me like! Veckan bjuder på kontorsjobb! Jag har tackat nej till alla uppdrag utom ett denna vecka. Jag har en massa möten, en potentiell ny investering i ett nytt företag som kanske träder i kraft i höst. Det ska bara förhandlas först. Sen så jobbar jag med våra webbkurser. Jag får kanske tio mejl om dagen där folk frågar om hur man förhandlar, hur man håller en presentation osv. Så jag jobbar på att samla de svaren och strategierna i våra webbkurser. En kommer heta ”Så löneförhandlar du” – en bra kurs att klicka sig igenom timmarna innan förhandlingen meb också nån vecka innan. Kurserna kommer att ligga på några hundralappar, känns som en bra subsititut och utbud utöver Snacka Snyggt på slottet. Den kursen som kommer att komma ut först heter ”Framgångsrikt bloggande”.

Jag delar med mig av strategierna som tog mig från 100 till 130.000 besökare i veckan på 4 år. Kanske kan vara något för några av er? 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Vecka 30 och framgångsrikt bloggande”


 1. Diana D skriver:

  Jag är väldigt intresserad av den där ”bloggar” kursen. Den ska alltså vara på webben?

  Vad otroligt vacker du är, självklart utan smink också men även med. Vilka vackra ögon du har!!

 2. Therese skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga om bi vet att det är en flicka eller om ni tror det. Har för mig att jag läst att ni skulle ta reda på kön! Lycka till med allt!

  • Cindy skriver:

   Nej jag tror inte de har tagit reda på, eller Elaine? Är det kanske bara en känsla av att det är en flicka? Jag var övertygad om att jag bar på en pojke, men hade fel 🙂

 3. Elle skriver:

  Hej Elaine! Tack för en bra blogg! Nu handlade ju inte inlägget om inredning, men varifrån kommer överkastet i bakgrunden på den översta bilden? Så fint!

Lämna en kommentar