Babyshower för Bella


Det här med babyshower är rätt nytt för mig, så pass nytt att jag varken har tänkt på det eller drömt om en egen. Sen är jag en sån dålig kompis att jag aldrig har anordnat en. Men idag så var vi bra väninnor till Bella – tillsammans var vi starka! 

 

Bella blev rätt överraskad och superglad. 

Goa tjej! Hon blir glad för det mesta.

Vi fick gissa Lilla S:s födelsedatum, vikt och längd. Jag gissade på 17/4, 47 cm, 2947 g. Jag gillar sifferlekar, men har ofta fel på det. Jag är däremot bättre på känsla vilket gjorde att jag vann nösta tävling – hur-stor-är-bellas-mage-tävlingen.Jag använde min mage som måttstock och la till en decimeter med tanke på att hon är sex veckor före mig.Hon var bara fem centimeter större än mig, men jag vann! Sen blev det presentöppning. Det var så kul att shoppa åt lilla S, jag vet ju att hennes mamma vill ha ”flickiga” saker. Så det fick det bli. Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Babyshower för Bella”


 1. Diana D skriver:

  Vad otroligt glad och lycklig Bella ser ut! Vad kul att se bilder på henne på annan blogg, känns så äkta, äh vet inte hur jag ska förklara utan att tusen andra hoppar på mig för att dom missuppfattar men du kanske förstår vad jag menar. 🙂

  Måste säga att du ser så otroligt vacker ut. Håret är så fint sådär som det är på bilderna och hela du utstrålar och är snygg.

  Ha en fin dag finis

 2. esterii skriver:

  Lyckliga blivande mammor:) Kram

 3. Storkfrun skriver:

  Jag älskar att gå på babyshowers, har varit med att anordna 3 stycken och sen har 2 kompisar planerat och bjudit in själv (man behöver inte överraska utan vill man och det passar bättre i tiden så bjuder man in själv till en härlig babyshower.)

  För ett tag sedan fick jag världens sötaste inbjudningskort i brevlådan ( ett RIKTIGT kort, så magiskt nu för tiden) med en stork på, så nu har jag en till att se fram emot i april.

  Tycker det är ett perfekt tillfälle att säga hej och umgås lite innan kompisen går in i bebisbubblan totalt. Då slipper den nyblivna mamman känna press att umgås så tätt inpå också. 🙂

  Sen är det ju nästan mer roligt att få ge bort en fin present till någon man bryr sig om än att få, så det är ett härligt moment.

 4. P skriver:

  Ar inte sa fortjust i baby showers da det mest kanns som annu en amerikansk ”tradition” som egentligen bara handlar om konsumtion. Den senaste jag gick pa hade t.o.m en onskelista dar man skulle tvunget kopa det mamman onskade sig. Nej tack.

  Kan tillagga att samma tjej ocksa fick en ”push present” fran sin man innan hon fodde – hoppas verkligen det inte sprider sig till Sverige ocksa!

  • Christina skriver:

   Håller med. Nej tack

  • Joanna skriver:

   Håller med jag med 🙂

  • Storkfrun skriver:

   Önskelista??! Det har jag aldrig varit med om, låter verkligen riktigt oförskämt.
   Fast det har även en del till dop, lika osmakligt då tycker jag.
   En present ger man ju OM man vill, det är ju frivilligt och inget man bör förvänta sig.

  • Jag vet inte vad jag tycker verkar värst-konsumtionshetsen eller alla fåniga saker som man ska hålla på med. Magmätartävling nej tack.

  • Annica skriver:

   Det är oerhört intressant hur förolämpade svenskar blir av tanken på presentlista. Har själv aldrig haft någon men ser inte heller det som ett problem. Konsumtion då folk köper vad de känner för (och som sedan kanske inte behövs och då inte använda) är värre än presenter som faktiskt är användbara för barnet. Kan jag tycka.

 5. Christina skriver:

  Fy fan vad töntigt och otidsenligt. Skulle aldrig gå på en om jag blev bjuden

  • Hope skriver:

   Antar att du bojkottar vigslar där bruden ”överlämnas” av sin pappa också då 😉
   Jag tackar självklart ja eftersom min kompis skulle bli jätteglad och goda bakverk är aldrig fel, mums!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Du kan vara en otidsenlig tönt! Skoja bara, förlåt! Fick en tvångstanke och kunde inte hejda den. Förstår vad du menar Christina, samtidigt som jag precis som Hope tycker att man ska tänka på personen som får det istället för sig själv. Jag skulle kunna gå som tärna i rosa sparkdräkt om Bella önskade sig det och oavsett vad jag tycker om sparkdräkter. Ibland gör man saker man inte förstår för att personen blir glad. Jag hoppas och tror att du gör det samma ibland. Kram från en tidsenlig tönt 😉

  • Storkfrun skriver:

   En sådan tur att man kan välja och har ett fritt val.
   Jag är säker på att du slipper gå om du blir bjuden så du behöver nog inte oroa dig. 😉

 6. Hope skriver:

  Vad glad Isabella ser ut 🙂

Lämna en kommentar