Lite markarbete med Cape Sweden


Så är det ju när man startar eget. Man får göra allt det administrativa som man sen kommer ha annat folk som gör när vi blir större. Så himla kul och charmigt på nåt sätt. Ida och jag kommer att sitta där om ex antal år och ha samtal som ”Minns du när det kom hem tusen kartonger till dig och jag levererade en cape till Amelia Adamo!” Haha, idag är en sån dag! 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Lite markarbete med Cape Sweden”


 1. Emelie med C skriver:

  Älskar capen! En liten reflektion dock. Jag googlade Cape Sweden och fick inte en enda sökträff som leder till hemsidan. På sida två först kommer en länk till Jesper Anhedes sida för en photoshoot gjord för företaget. Jag får däremot en hel del träffar på andra sidor som säljer capes. Kan vara bra att se över varför ni inte hamnar i sökresultaten ens när man googlar företagsnamnet 🙂

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Bra feedback och vad konstigt! Ska kolla det!

  • Sissi-på gränsen mellan Italien och Österrike skriver:

   Nu funkar iaf sökningen även om det inte finns mycket information ännu på nätet. Vill så gärna ha en men vilken färg? Kan du inte ge lite råd om färgerna? Svårt att se på dator. Är ju en stor investering.
   Väldigt bra ide! Go girls

 2. Io skriver:

  Fin cape. Men nu när vi går mot varmare tider så saknar jag en i tunnare och lättare material att ha på stan och sena sommarkvällar över klänning eller festkläder.

Lämna en kommentar