Tavlor till kök och vardagsrum


Jag blev lite förälskad i denna på Brigitte Bardot! Jag tror att den skulle sitta fint på den lilla väggen bredvid soffan. Sen tror jag på kanske tre enkla tavlor över soffan. Gustav vill ju ha det lite retro, jag med så vi får se vad det blir. Den här funderar vi på till köket. 70-tal, lite cool och skön miljö. Vad tycker ni? Jag hittade bilderna på Yellowstone. 

Gustav drömmer om en tavla på oss två i skinnställ och hans snygga motorcykel.

Gustav: Blir det för ego att ha en sån tavla på oss.

Jag: Lite…

Gustav klurar…

Jag: Men om Jesper tar den så kan det bli lite konstnärligt så behöver det inte synas att det är vi, men man kan få ana.

Gustav: Ja, vilken cool idé. Gärna med en massa rök från motorn och i höst när du inte är gravid längre.

Jag: Jag ska ha rött hår till min skinnjacka.

Gustav: Jag ska ta bort skägget.

Jag: Halleluja!

 

 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Tavlor till kök och vardagsrum”


 1. Anna skriver:

  Älskar bilderna! De hade absolut passar in färgmässigt, men undrar hur de passar in till resten av lägenheten. Jag upplever att stilen överlag går åt det ”romantiska” hållet med tapeter och inredning. Hur får man retro att passa ihop med det, kanske kan bli lite lurigt?

 2. Lotta skriver:

  BB: vill du verkligen sätta upp ett foto på henne? Hon är dömd flera gånger för rasistiska uttalanden.

 3. Maria skriver:

  Kul att ni kommit till ”taveldelen” i er homemakeover! Gustavs idé om en motorcykelbild på er låter bra tycker jag 🙂 Ett hem ska ju kännas personligt. Gå gärna in på vår hemsida (se länken ovan) och låt dig inspireras av vackra tavlor! Framför allt tycker jag du ska klicka in dig på oljemålningarna (se listen på vä-sida). Vore kul om du filmade lägenheten när allt är klart. Trevlig helg!!

 4. JB skriver:

  Det där är fotografier. Tavlor är målade. Investera i lite konst istället.

 5. Jassa skriver:

  En bild med Brigitte Bardot!? Rasist och islamofob……. vill du verkligen ha en bild med henne på din vägg?

 6. Susanna skriver:

  Er idé om att ha en bild på er själva är ju superkul! Kör på den. Däremot undrar jag lite över att ha Brigitte Bardot på väggen? Hon har minst sagt tvivelaktiga åsikter kring människors lika värde, och där tänker jag att du och hon är varandras motsatser. Här är lite länkar för att förklara hur jag tänker kring BB;

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11051530/Brigitte-Bardot-calls-Marine-Le-Pen-modern-Joan-of-Arc.html
  http://www.lefigaro.fr/politique/le-scan/citations/2014/08/21/25002-20140821ARTFIG00085-brigitte-bardot-declare-sa-flamme-a-marine-le-pen-la-jeanne-d-arc-du-xxie-siecle.php
  http://in.reuters.com/article/2008/06/03/idINIndia-33883520080603

  Av det skälet tänker förstås jag att du kanske vill ha någon smart och bra persons porträtt på väggarna? Här är en superfin på Toni Morrison, som utöver att vara en otrolig människa, också lyckas se cool ut på bilder. https://bluestockingsmagazine.files.wordpress.com/2014/07/toni_morrison.jpg

  Ha en fin kväll!

 7. Alicia skriver:

  Tavlar är fin men det var då det…Brigitte Bardot skulle jag aldrig ha på väggen – för mig symboliserar hon rasism och islamofobi…usch och fy…allt annat är bättre. Tråkigt att det ska behöva vara så.

Lämna en kommentar