”En bal på slottet är jävligt tråkig”


Godmorgon älskade vänner, hoppas att ni mår bra. Gud vad jag drömmer mycket. De senaste dygnen har jag drömt att jag födde Maggan utan smärtlindring ”jag vill inte spricka” sa jag innan sista krystningen. Självklart vaknade jag innan hon föddes, hjärnan har väl inte fantasi att spinna vidare när man själv undrar vad det blir. I natt drömde jag att jag flydde från ett fängelse med min pojkvän Hank. Sån cool känsla! Vi sprang lite för fort ut i skogen men så såg vi några joggare och låtsades vara med i deras gäng när vi joggade förbi poliserna. Vi knäckte varsin folköl vid stranden och skrattade så vi fick ont i magen över polisernas stora ögon när de bara lät två rymlingar jogga förbi. Sen häromdagen drömde jag att jag fick jobb på hovet som prins Daniels assistent. Han och jag skulle prata villkoren för min anställning när han plötsligt kysser mig! ”Ja Elaine, det är så det funkar här med alla nära anställda. För vad är en bal på slottet? Så jävla tråkig kan jag berätta!” sa Daniel och kysste mig igen. Jag var i chock.

Haha, japp det var mina drömmar denna vecka. Vad har ni drömt i natt? 

/Elaine, kliver av taxin och rör sig mot inchecken på Bromma. Varberg väntar. 

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “”En bal på slottet är jävligt tråkig””


 1. Pernilla skriver:

  Vad lustigt att du frågar. Är fortfarande skakig efter drömmen där min svägerska visade sig vara en mördare som murade in folk på en tegelvägg men lämnade ansiktet fritt och där fick de hänga tills de dog. Innan jag vaknade var det min tur men som tur var väckte hunden mig, haha. Börjar undra hur det egentligen står till i mitt innersta? Kan det vara det vara svägerskans stundande födelsedagsfirande imorgon och att jag undermedvetet inte gillar henne? Mycket frågor denna morgon, ha en alldeles underbar dag tjejen (tjejer), kram.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Hahahahahahaha, men herregud vad kul! Haha! Du få kanske jobba på den relationen lite eller fly fältet. Hoppas att det blir ett trevligt murstenskalas!! 😉

 2. DeMarkey skriver:

  ha ha ha vad häääärligt att läsa dina roliga drömmar. Jag har drömt att jag är otrogen, ganska jobbigt och lite halvt ångestfyllt när jag drömmer men ändå såå härligt. Vad konstiga drömmar kan vara. Vad betyder det, att jag VILL vara det bara för att jag njöt av det? Nä nu lägger jag av att spekulera.

  hihi roligt det där med Daniel.

 3. sara.ä skriver:

  Drömde att jag letade efter en snygg o grabbig napp till min minsta (han är 4,5:år o slutade m napp när han va 3)..letade letade men hittade ingen så jag skulle bara köpa paraplyvagnen jag hittade men inser sen att jag har ju redan en brio sulky hemma.Går o sätter mig bakom kassan i butiken istället o börjar explodera och min kassa hänger sig o strular när jag försöker sälja en Mer flaska med kaffesmak….hehe…kanske ångest över att minstingen inte är så liten mer och att jag borde koppla bort mitt jobb (ica) när jag är hemma haha

 4. sara.ä skriver:

  explodera – expidera hahaha

 5. Linda skriver:

  Åh vad roligt att du ska till Varberg som jag kommer ifrån! Om du har tid för fika eller kaffe så kan jag tipsa om Café Mignon som ligger vid torget. Deras chokladbollar är underbara! Om jag hade bott kvar hade jag kunnat ställa upp med fika sällskap. Om du har lite mer tid över så kan Jag även rekommendera en promenad på strandpromenaden, havet ligger ca 5 min från centrum. ☺

 6. Karoline skriver:

  Haha… Jag drömmer också mycket. Inatt hade vi köpt nytt hus. Jag grät över att vi bodde i ett renoveringsobjekt/byggplats. Sen gick jag runt i huset och upptäckte då 5 nya rum som jag lyckats missa. Jag blev genast gladare och sa till min sambo ”nu kör vi, det får bli ett tredje barn också” 🙂 haha…

 7. Haha, underbart! Om baler på slottet är så tråkiga (vilket jag inte alls har svårt att tro) hade jag säkert också blivit lite sugen på att spontant hångla upp någon för att få lite liv i festen 🙂

 8. Soffan skriver:

  Jag tycker det är roligt att läsa på dreammoods.com när jag har konstiga drömmar. Många gånger stämmer tolkningarna in på mitt liv mystiskt nog. Testar att analysera din dröm :P!!

  Enligt dreammoods betyder att drömma om en prins att du associeras med ära och prestige, alternativt att du längtar efter romantik. Att kyssa en kändis betyder att du har ett driv att bli framgångsrik, men om någon kysser dig mot din vilja betyder det att någon tvingar sina idéer på dig.

  Att drömma att vara en fånge kan betyda att du känner skuld och skam över något. Att drömma att du flyr från fängelse betyder att du har ett behov av att komma undan något som håller dig tillbaka i ditt liv. Det kan också betyda att du undviker att konfrontera ett problem.

  Att drömma att man flyr från polisen betyder även det att du undviker att konfrontera ett problem, och även att du förkastar vissa regler. Poliser står för auktoritet och kontroll.

  Att drömma om att jogga betyder att ditt liv rör sig framåt i jämn takt, att du inte är villig att förändra något. Att drömma om skog symboliserar fertilitet, oskuldsfullhet och nytt liv. Att dricka öl står för lycka och avslappning. Att skratta betyder att du har ett behov av att slappna av och släppa dina bekymmer. Att du kräver för mycket av dig själv. En strand symboliserar ett möte mellan den rationella och irrationella delen av dig själv. Vattnet står för det okända, stranden för det kända.

  Så ja… haha. Om man ska sammanfatta detta kanske drömmarna betyder att du är en framgångsrik person, men någon håller dig tillbaka på något vis, vilket du vill fly ifrån. Du vill inte ändra riktning på ditt liv just nu, men du längtar efter oskuldsfullhet och ett nytt liv, och du har ett behov att släppa loss och ha mer kul, mindre krav.

  Sådärja ;)!

 9. Linda skriver:

  Åh jag bor i Varberg! Vad har du gjort här? Något en kunde gått på?! 🙂

 10. B skriver:

  Hej Elaine,

  Tack för din blogg, du är så öppen och ärlig i dina inlägg. Jag gillar det! Och jag gillar verkligen din prickiga tröja. Får man fråga vart du har köpt den?

  Kram B

Lämna en kommentar