Jädrar jag ser ju höggravid ut


Igår var jag i Örebro och föreläste för ett hundratal gymnasielärare om retorik i klassrummet! Himlans kul och världens trevligaste gymnasieskola!

(null)

Jag småsnackade med två av rektorerna som förklarade att de anlitar personal som är just det – trevliga. Kvinnorna i fiket var supertrevliga och lika serviceminded som riktigt bra fik på andra ställen. Det brukar inte vara det man möts av på gymnasieskolorna, då känns det mer som att de som jobbar på fiken tycker att de har att göra med ”dessa ungdomar”.

Rektorn Mikael förklarade: Är du trevlig mot eleverna så får du trevliga elever. Det är 95% killar på vårt gymnasium men aldrig bråk.

(null)

Väldigt spännande och bra tycker jag! Fler borde tänka som Tullängsgymnasiet i Örebro.

Och här har ni mig! Jag ser enorm ut! Det beror helt på hur Maggan ligger. Man kan säga att hon sträckte på sig på denna bild. Fin om ni frågar mig! 🙂

(null)
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Jädrar jag ser ju höggravid ut”


 1. DeMarkey skriver:

  Du ser jättefin ut och klok ut. 🙂

  Ja men så är det, snällhet föder snällhet och våld föder våld.. 😉

 2. Anna skriver:

  Har du sett klippet igår fr Nyhetsmorgon TV4? Med tanke på härskarteknik o politisk retorik ;).
  Nyfiken på att läsa dina tankar.

 3. Amanda skriver:

  Åh, vet ni alltså med säkerhet att det blir en tjej???? I.o.m att du kallar barnet maggan, och nu refererar till barnet som ’hon’???? 🙂

 4. Anita skriver:

  Där gick jag i gymnasiet 🙂 Känner till och med igen några av mina gamla lärare på bilden. Jag trivdes väldigt bra där och lärarna var fantastiska, hoppas de fått verktyg för att bli ännu bättre efter din föreläsning ^^

Lämna en kommentar