Cameron Russel


Som retorikexpert får jag oftast kommentera våra politiker – personer som jag tycker är halvdana retoriker. Men fick jag välja så hade våra politiker tagit mig med storm, fått mig att tänka till och gå därifrån med lite aha-upplevelser. Istället får vi oftast ”välfärd”, ”Mångfald”, ”mer pengar till pensionärerna”. Skulle inte nån partiledare kunna ha den retoriska ambitionen att överraska oss, få oss att tänka till genom att säga och göra något nytt. Som Cameron Russel. Jag gillar hennes snack.

[youtubeplay id=”KM4Xe6Dlp0Y” size=”medium”]

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Cameron Russel”


  1. Det var första gången jag såg ett TED talk av en fotomodell, kul och mycket intressant. Det hon säger om image är verkligen sant och något som de flesta nog inte tänker så mycket på, eller rättare sagt så är det nog något som väldigt många tänker väldigt mycket på men på fel sätt.
    Charlotta

  2. Det där är en jättebra föreläsning, även om många sett den redan önskar jag att alla kunde göra det, jag tror att det hade kunnat hjälpa många av alla de människor som mår dåligt pga alla dessa fixade och stylade bilder.

Lämna en kommentar