Dagens lack


(null)

Jag tycker det är så sköj med nagellack, men vet ni vad? Jag har nu köpstopp på nagellack. Blir lite äcklad över hur många lack jag har och det tar väl kanske ett år att göra slut på ett om ens det? Nu ska jag använda dessa tills de är slut. Så det blir lite nagelllacksinlägg framöver. Jihooooo tänkte Wigwag! 😉 Haha, you can’t please them all! Puss!

(null)
Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Dagens lack”


 1. wigwag skriver:

  Haha.. Blir inte det minsta lack för det. Men det vet ju du. Förresten, om du har tur, och får en liten dotter, så kan ju hon ”ärva” dem om 7 år sisådär. Matheo kanske vill prova också. Vem vet? Gustav? Nääe där går nog gränsen. Men hur är det egentligen med lack och såna…”tjejgrejer”? Ingår det i den personliga repertoaren eller är det nåt man kan ge bort med halva flaskan kvar?

 2. Hmm skriver:

  Men kan man ha för många lack? Är inte det inte som att man inte kan ha för många skor? Behövs nästa ett par per outfit 😉

 3. Johanna skriver:

  Åååh älskar nagellack! Har alltid målade naglar. Hetaste tipset är Mavalas överlack. Håller bra, billigt och gör att lacket torkar snabbare.

 4. D. DeMarkey skriver:

  hihi är det där många lack? och kan man ens ha för många lack? he he.

 5. Ida skriver:

  Du kanske inte visar hela samlingen (?) men jag kan säga att jag har mååånga fler och tycker fortfarande att det finns många färger jag saknar, hahaha. 🙂 men du har ju helt rätt. Knäppt att många (inkl jag själv) har ett sådant behov av att köpa en massa grejer hela tiden. Undrar vad det beror på.

 6. Em skriver:

  Hehe alltså jag har typ 60 olika nagellack. Jag säger olika men det är lite sådär 18 nyanser av rött osv. Men älskar det! Relativt billig shoppingovana ändå. =)

 7. Är du på lite crazyhumör kan du alltid göra ”skittles”-naglar, dvs olika på varje finger. Det har jag gjort och det är kul. Tipsar att googla på nagelbloggarna ”Skimmerskuggan”, ”Nageldraken” och ”Vacker och underbar” för inspiration.

Lämna en kommentar