20 månader är liiiiite för lång tid för min smak


Egentligen skulle jag ha hälsat på Jossan i New York, men hon kom samma vecka som jag hade kunnat åka – denna. Oh well. Bara jag fick se hennes snygga tryne. Vi åt på en restaurang som heter ”Spisa hos Helena” på Kungsholmen. Det var riktigt gott och bra service måste jag säga.

Jossan och jag försökte summera 20 månader och det gick väl sådär, vi behövde så mycket mer tid! Det tråkiga är ju att jag blir trött vid 22.00 så vi hade det emot oss. Men det sköna är att med ens närmsta vänner så behövs det inget kallprat eller transportsträckor. Vi var precis där vi var sist vi sågs. Plus att vi har haft mycket kontakt under tiden hon har varit borta.

Vi har känt varandra så länge och gjort så mycket ihop att vi vet vart vi har varandra jag och denna pingla. Men oj vad jag måste börja sminka mig lite i vardagen. Jag kände mig som en en beige saga bredvid denna kalaskvinna.

Hon kommer tillbaka i augusti och då slipper vi detta mössoväder.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “20 månader är liiiiite för lång tid för min smak”


  1. Nelly skriver:

    Ni e supersnygga bägge två! Å blåskjell som e så gott!!!! =)

  2. D. DeMarkey skriver:

    Vad kul att träffa gamla vänner och bara börja prata som om det var några dagar sen ni sågs. Vad fin hon var. Ni båda är jättefina, sminkade eller inte.

  3. Helena skriver:

    Härligt med gods vänner och den där krogen måste ju jag testa! 😉

Lämna en kommentar