På gymmet!


(null)

Känns så himla gött att träningskläderna fortfarande sitter som en smäck i vecka 27! Hehe.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “På gymmet!”


 1. Emma skriver:

  Haha du är så skön Elaine!

 2. D. DeMarkey skriver:

  ha ha så söt mage!! helt underbar.

 3. Frida skriver:

  Vacker som få!

 4. Anna skriver:

  Vet du vad? Jag blir så himla glad när jag tänker på dig och din blogg. Det strålar om dig och jag är så glad för din fina bebismage (även om den just nu putar ut extra… snyggt under träningskläderna).

 5. Emma skriver:

  Hej gulligaste elaine!

  Haha först och främst älskar jag givetvis detta inlägg men ville främst berätta följande.
  Jag flyttade på min bokhylla i torsdags (någon som kan komma på bättre sysselsättning inför en tenta?) och fick då möjlighet att möblera om i bokhyllan. Jag har snacka snyggt, härskarteknik, du är din generation och vardagsmakt. Givet var att de böckerna skulle stå bredvid varandra, men vilka böcker skulle de stå intill? Jag tänkte efter och försökte föreställa mig vart du skulle vilja stå om du var en del av min bokhylla tillsammans med övriga författare.
  Du står nu till höger om Henrik fexeus och till vänster om hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann. Bara så att du vet. Kram!

Lämna en kommentar