Så kul att föreläsa


(null)

Swedbank var kunden idag och ett tvåhundratal personer hade samlat för att lära sig konsten att få kund att lyssna. Himlans härlig publik måste jag säga, men oj vad kort om tid det var. 08.00-09.00, jag drog över fem minuter men det dog ingen av.

Nu sover plutten och Gustav sitter och jobbar ikapp. Det är mycket att göra nu när han har varit sjuk, men det ska vi nog ta igen.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så kul att föreläsa”


 1. Lisa skriver:

  Hej Elaine!
  Jag vill verkligen se dig föreläsa (har sett klipp på youtube men vill ha MER) jag är 23 år och jobbar mitt första år som nyexaminerad lärare – älskar mitt jobb men retoriktips och kunskap om härskartekniker är verktyg jag gärna skulle ha i bakfickan. Hur kan man få se dina föreläsningar som privatperson? Har du någon webbföreläsning eller skulle du kunna filma en hel och även sälja den som webbföreläsning? Tacksam för svar – du är fantastisk och jag vill lära mig allt!

 2. hanna malmström skriver:

  Halkade in på din blogg av en slump och wow vad jag drar på smilbanden. Du formulerar dig fantastiskt! Fast det kanske hör till när man jobbar med retorik :). . Riktigt bra videolänk också. Blev
  grymt sugen att gå en kurs.
  Kanske något att ta upp på nästa
  utvecklingssamtal.
  Tack för bra tips inför den presentation jag ska hålla nästa vecka. Ska tänka på tonläget i slutet.

 3. _malin skriver:

  Måste bara skriva ett inlägg till förra blogginlägget. Det är galet vad alla ska tycka om hur länge Elaine väljer att vara hemma med sitt barn… ! Det gör mig lite ledsen att det är så mycket dömande. Mer tolerans önskas. Kramar

 4. Jenny skriver:

  Så kul att höra dig föreläsa! Nästa gång vi presenterar dig ska vi inte glömma att du även skriver en helhärlig blogg! Må så gott / Jenny

Lämna en kommentar