Dagens business mama outfit


(null)

Kavaj från Ahlvar, HM-byxor och lite pärlor från Frogpearl. Dagens föreläsning hölls i Stockholm för Swedbank, cirka 200 personer som ville lära sig mer om kundbemötande och modern retorik.

Idag väntas möte med Ida och Per om Futuretelling day i November, lunch med Bella och Denise klockan 12.00 och en eftermiddag på kontoret med en massa att göra. Ser fram emot det.

Gustav är fortfarande hemma med den här Salmonellaliknande bakterien i sig. Det var torsken han åt på en lunchrestaurang förra veckan som gjorde honom sjuk. Livsfarlig för vissa grupper, men Gustav har tack och lov fysiken för det. Vi ska anmäla restaurangen.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Dagens business mama outfit”


 1. Nej men usch då! Tänk om man sol gravid fått i sig den där torsken, då hade inga försiktighetsprinciper hjälpt mot att bli dålig. Farligt när de inte sköter livsmedel ordentligt.

 2. Malin skriver:

  Jobbigt för Gustav men som livsmedelsinspektör blir jag lite glad också. Alldeles för få anmäler matförgiftning och så står jag där när jag gör kontroller och får höra samma mening som alltid ”det är aldrig någon som blivit sjuk av vår mat”…

 3. Put a smell on me skriver:

  Men herregud! Kom det från mat?!?! Jag skulle väldigt gärna vilja veta vilken restaurang det var så jag inte går dit själv (men förstår samtidigt om du inte vill outa i bloggen). Fy så läskigt! Krya på dig Gustav och kram till er hela familjen

 4. Anna skriver:

  Oj, sjuk av torsk alltså? Jag som trodde att torsk var något sorts helylle val som alltid funkar!
  Hur vet man vad man fått det ifrån? Är det uteslutningsmetoden eller tar man några särskilda prover?

 5. Sarah skriver:

  Usch, hoppas han blir bättre snart! Äter lunch rätt ofta ute så vore bra att veta vilka restauranger att undvika…

 6. Milla skriver:

  Usch min sambo hade samma bakteria förra sommaren och det var inte kul för han, vi kunde direkt aldrig säga helt 100 vart det kom ifrån, troligtvis sjön vi hade badat i.

 7. Hilda skriver:

  Usch vad tråkigt! Men tur i oturen måste man ändå säga att varken du eller Matheo åt av torsken. Jag är också nyfiken på hur man vet att det var just fisken?

 8. E skriver:

  Hej Elaine! Tack för en fantastisk föreläsning idag på Swedbank, du var grymt inspirerande och gjorde hela min dag!

Lämna en kommentar