Mina sköna kollegor


Är ni på språng till lunchen? Jag med, fast på nåt så lyxigt som ett slott och med 13 kursdeltagare som går Snacka Snyggt! Den blev fullsatt denna gång med väntelista och en kursdeltagare som vi visade nåd genom att klämma in i en redan fullsatt kurs. The more the merrier! Och var du en av dem som missade denna omgång så finns det en ny chans den 9-10:e Mars med mig som kursledare. Check it out!

Men det var inte det jag skulle skriva om utan om lunchen jag åt med Tuva och Lisa igår. När maten är serverad så var jag den som attackerade maten medan Lisa och Tuva – läskigt synkade – attackerade sin telefoner och tog varsin foodie.

(null)

Se så nöjda de såg ut efter kortet var taget!

(null)

Tuva och Lisa bloggar och instagramar om sina mästerverk i köket, två renodlade matjunkies! Blev ni hungriga? Låt oss göra som Kim Kardashian ”crash the internet”! 😉 Ni hittar Tuvas insta här och Lisas blogg här.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Mina sköna kollegor”


  1. DeMarkey skriver:

    ha ha härlig bild, fick ett gott skratt/fniss på kontoret bakom skärmen.. 🙂

    Man känner ju igen sig med allt man tar bilder på. 😉

Lämna en kommentar