Lattemamma


(null)

Nej jag höll den mest som rekvisita, tycker inte om kaffe när jag är gravid. Vilken mysig dag det blev ändå. En heldag med Meryem och Matheo. Meryem ska börja följa med oss till Sats och gjorde ett grymt jobb på passet. Kolla vad cool hon ser ut i räcket när jag själv håller på att dör.

(null)

Det var fyra dagar sedan jag tränade och det känns i kroppen, som att det blir mer benägen att stelna när jag inte tränar varannan dag. Jag tycker Meryem iklädde rollen som fellow lattemorsa bra, avancerat med promenadskor och allt.

(null)

Det verkar som kvällen kommer bli en romantisk kväll med Meryem. Gustav är ju sjuk och Matheo somnar ju vid 19.30. Så jag beger mig nog till vänner istället för att rulla tummarna. Blir en fin helg ändå.

(null)

Imorgon ska jag träna och sen bruncha med Paula, Hugo och Molly! Jag hoppas att Gustav är frisk då, vore så kul att ses allihop.

Plötsligt längtar jag så det gör ont till min mammaledighet. 14 veckor kvar. Hej och hå!

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Lattemamma”


  1. D. DeMarkey skriver:

    fan vad snygg du var!

Lämna en kommentar