Gårdagskvällens outfit


Jag tog mig upp ur sängen till slut och hittade den här guldpärlan i garderoben. En för stor Maylaklänning jag köpte på rean för längesen. Jag hade planer på att sy om den, men det blev aldrig av. Tur det säger jag nu. Jag tycker jag var fin i den. Det blev mitt bidrag till 35+35årsfesten.

Och Gustav, han kan liksom inte misslyckas vad han än har på sig. Jag vet, jag vet, jag är hans fru så jag är partisk. Men i min mening hade han varit lika het i en hösäck som i denna dressman-look-a-like-outfiten.

Festen var underbar även om jag missade större delen av den. Vi hade barnvakt till 22.00 och jag tyckte gott att Gustav kunde festa vidare. Det gjorde han också. Så idag blir det nog jag som tränar solo medan Matheo och Gustav kanske åker pulka. Måste kolla snökvalitén först.

 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Gårdagskvällens outfit”


  1. siri skriver:

    Jag tycker tapeterna är underbara! Var kan man hitta dem?

  2. Linnea skriver:

    Kul att läsa att din man festade vidare, vi gör så emellanåt och folk i vår omgivning tycker ”synd om” mig som går hem och löser av barnvakt men det passar mig bra – jag är gärna med på en middag men sen när det börjar bli sent och högljutt vill jag hem – perfekt att skylla på barnen 😉

  3. Cicci skriver:

    Du såg helt fantastisk ut på festen! Jag tänkte gå fram och säga det till dig, men ärligt talat blev jag lite för starstruck och vågade inte..

Lämna en kommentar