Vecka 24 – Kan jag fortfarande göra en chin?


(null)

Det frågar jag mig varje vecka och hittills har svaret varit ja. Men varje gång jag ser mig i spegeln och hur jag växer för varje vecka så blir man ju lite osäker. Jag hoppas innerligt och försöker fokusera på mina växande biceps istället för den växande magen. Mental träning för passet jag gör om en stund. Vad tror ni? Har jag fortfarande en chin i denna kropp?

(null)

Här har ni svaret.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Vecka 24 – Kan jag fortfarande göra en chin?”


 1. Jämtlandshanna skriver:

  Jag tror på dig! 🙂
  Kram

 2. YOU LITTLE FITNESS MAMAAAA!!
  Tänk tillbaka på din första graviditet, hade du någonsin där och då, kunnat tro att du i din 2a graviditet skulle klara av en chin i 24:e veckan????

 3. Olivia- småbarnsmamma som lever drömmen i England skriver:

  Jag kan inte hjälpa att tycka en mening du skrev lät lite sorglig ”…försöker fokusera på mina växande biceps istället för den växande magen.” Jag vet vad du menar, och det är jätte häftigt att du är så stark med din växande mage. Men glöm inte att fokusera lite på din växande mage. Jag är säker på att du gör det men det lät nästan som om magen kom ivägen för träningen.. magen är ju fin!

 4. Therese skriver:

  Du är en sån grymt inspirerande mama-fitnesszilla! Jag är i vecka 14, har aldrig kunnat göra en chin men du inspirerar mig att hålla mig stark under graviditeten 🙂
  Tänkte bara tipsa om att Lindex har mamma-träningstights i sitt online-sortiment – jag tycker det är skönt att slippa dra i byxorna hela tiden och att resåren inte hamnar mitt på magen, nu är min mage inte så stor än men ändå! 🙂

 5. Alltså du är så grym! Sådär vill jag också se ut när jag är gravid måndag. Jag kan göra 3 chins (knappt) och har stått still där ett tag, men om ett par veckor börjar jag träna med personlig tränare, så jag hoppas jag kan göra 5 framåt våren 🙂

Lämna en kommentar