Plask


IMG_6579.JPG

Min lilla gris och jag var på simskola i söndags. Monas simskola som ligger på Kungsholmen. Det var så mysigt att plaska omkring med min pöjk, han var jätteduktig. Det var mest jag som var kinkig, kändes sådär att låta han doppa huvudet under vattnet.

IMG_6587.JPG

Hursom så är det roligt med aktiviteter med Matheo. Han tycker om att sjunga och dansa så jag ska leta upp nåt sånt åt honom. Det sköna med Gustav och mig är att vi inte kör ”nu är det din tur att ta M till simskolan”. Vi följer med båda två, för det är kul för alla tre.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Plask”


 1. Ruffie-Lina skriver:

  Åh mys! Jag går på babysim med Elise och har hunnit med 2 gånger, det är så kul! Hon plaskar som en galning och tycker det r jättekul, tror det är tack vare att hon vadar i badkaret varje kväll också 🙂 ska försöka få till det med fortsättningskurs efter denna är klar och sen försöka hålla i med regelbundna besök på badhus genom åren, vattenvana är guld värt!

 2. Vera skriver:

  Vi tycker också att det är kul att göra saker ihop, två vuxna + åttaåring. Ibland kan jag i och för sig tycka att det är liiiiite overkill att åka med båda två när det är fotbollsträning en söndagmorgon 08:45. Okej om det varit cup men bara träning…
  Då kan det hända att någon av oss åker själv och sen tar den andra en joggingtur till idrottshallen så att man kommer i tid att se det sista liksom. Schysst kompromiss!

  Men håll fast vid det, gör saker var och en och umgås med vänner visst. Men att ha aktiviteter som alla gillar som att åka och bada, gå till bibblan, mata fåglarna i parken, åka skridskor, gå skogspromenad och grilla korv, sånt är guld värt!

 3. Paula skriver:

  Oh kul att ni får fotografera på babysim. Det är inte tillåtet här pga pedofiler. Hade varit kul med minne, men men. Förstår dock varför absolut!

 4. Monika skriver:

  Se upp så du inte utstrålar någon rädsla för att han ska doppa huvudet bara 🙂 Min mamma har vart livrädd för vatten hela livet och detta har jag känt av hela min barndom. Det är ingen slump att jag fortfarande inte vågar dyka. 🙁

 5. Saga skriver:

  På tal om livsfaser. Jag var också på Monas simskola, i fredags, på abbonerad fest:) firadecen kompis födelsedag, drack bubbel, dansade och bastade, kul att vi ändå kan mötas på samma fysiska plats trots olika plats i livet/ 24

 6. Amanda skriver:

  Hej!
  Vill bara tipsa om LesMilles program BorneToMOve där barn från två år (då med förälder) får dansa och sjunga till roliga lite sagoliknande låtar. Finns på flera gym 🙂 Tänkte på det då du sa att han gillar att sjunga och dansa!
  Kram på dig, fina du!

 7. Debbie skriver:

  Jag har inte barn… men gud vilken utmaning! Längtar till jag har min egen lilla familj 🙂

Lämna en kommentar