En tripp förbi Pretto PR


IMG_6509.JPG

De hade klätt Linda så fint att jag blev nyfiken på deras kläder. De var så fina och ville gärna visa vad de hade på sina klädställ – spektakulära saker helt klart. Dessa två är gjorda av papper!

IMG_6524.JPGIMG_6526.JPG

De var så gulliga som frågade om jag ville pröva något till kommande cocktailparty som Mappie ska ha. Jag tittade på deras fina klädställ och kände att det mest möjligtvis kunde träs på på mitt lillfinger – inte min hydda.

IMG_6519-0.JPG

Låt inte klädernas passform eller storlek påverka din värdering av din kropp. Gå aldrig från en provhytt och känn att du inte passar kläderna. Det är kläderna som inte passar dig – synd för kläderna. Du är fab fifan! Puss!

Men så fanns det en klänning i Small med superstretch. Supefin och superligen på mig. Men när jag stod sär framför spegeln i en alldeles för liten klänning så tänkte jag ändå att fan vad fin jag är! 🙂

IMG_6528.JPG

/Elaine, sätter i gång med att svara på frågestunden

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “En tripp förbi Pretto PR”


  1. Jämtlandshanna skriver:

    Den röda var ju supersnygg. Även den du har på dig även om det syns att den är för liten för dig och Maggan 😉
    Kramar

  2. Ser fram emot svaren!!

    Och ja, ljuvliga klänningar :))

Lämna en kommentar