En jacka till mig


Det känns ju sådär att testa kläder när man är tolv kilo plus, men det är bara att gör’t! Det var rea nu och jag får väl föreställa mig hur det blir sen. Hittade den här skinnjackan som jag tyckte var snyggare än väntat för den typen av kläder.

IMG_6295.JPG

Med magen så är det ju klurigt!

IMG_6280.JPG

Men tydligen så är bulan ok för den kommer att kompenseras av en bula på ryggen sen i form av ryggskydd.

IMG_6296.JPG

Det fick bli en storlek 40, den gick igen. Brukar vara storlek 36 över bröst och 38 axlar. Bredaxlad och småbystad som vältränad. Men jag tror att 40 blir bra eftersom man har väl nåt plagg under, det blir ju kallt när man sitter still och åker fort.

IMG_6300.JPG

Matchande byxor hittade jag också, men dom brydde jag mig inte om att knäppa.

IMG_6298.JPG

För Gustav stod det mellan en manlig version av min jacka..

IMG_6287-0.JPG

Eller denna!

IMG_6285.JPG

Jag tycker, dessvärre, att versionen av min jacka var snyggast. Så den blir det nog! Ok, ok nu är töntstämpeln berättigad! Nu är vi det där träningsoverallsparet!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “En jacka till mig”


 1. Emelie med C skriver:

  Äsch, det är faktiskt omöjligt att vara töntig i mc-ställ. Typ det hetaste man kan dra på sig ju 😉

 2. Amanda skriver:

  Vilken butik köpte du din jacka i?

 3. A skriver:

  Hej Elaine,

  Denna veckan ska jag på en arbetsintervju. Jobbet är mycket meriterande och kommer vara på deltid vid sidan av mina studier. Undrar om du har några tips?

  Vad tycker du själv är viktigt vid en arbetsintervju? Är lite smånervös då det bara finns en plats att tillsätta, även om jag är oerhört glad att jag blivit kallad till intervjun! Uppskattar alla tips!

  Tack!

 4. Snisens skriver:

  Hur snygg jacka som helst! Nog för att jag gillar Dainese-jackan G har på sig på sista bilden med! Och mc-kläder är ALLTID snyggt! Men extra på er två som är så snygga oavsett ;D

 5. Jämtlandshanna skriver:

  Hihi, ni kommer vara så söta 😉 Kramar

Lämna en kommentar