Man orkar inte så mycket


IMG_6248.JPG

Inte när man är gravid i femte månaden i höga klackar! Jag kastade in handduken mitt i catwalkandet. Klockan var bara åtta men jag kände att ryggen värkte efter kanske bara en timma i höga klackar. Det är ingen hit för fogarna eller kroppen över huvudtaget.

IMG_6250.JPG

Så jag och Maggan beslöt oss för att lämna festen. Tycker förresten att hon gjorde sig bra på röda mattan.

IMG_6243.JPG

Linda och Amanda stannade kvar och njöt av festligheterna. Jag ska ringa dom och höra hur det var.

IMG_6247.JPG

Jo lite ”kändisskvaller”. Jag snackade med Molly Sandén och Danny Saucedo igår – finaste paret, vilken skön energi. Jag pratade mest med Molly och hon har en sån vacker själ, wow! Jag blir så glad när sånna som hon finns i kändislandskapet, det behövs i allt det annars ibland ytliga kindpussandet.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Man orkar inte så mycket”


  1. Jämtlandshanna skriver:

    Ja, du och Maggan var finast på festen! Förstår dock att det blev en tidig kväll.
    Kramar

Lämna en kommentar