Jag älskar illustrationer


IMG_6271.JPG

Här har C Illustrations tecknat Loreen mig och bournebuch (stavar man så?) från Elle-Galan. Tycker vi blev så härligt snobb-trött-faba! Underbar jargong hon har i sitt illustrerande. Ni kan följa henne på insta här.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Jag älskar illustrationer”


 1. Jämtlandshanna skriver:

  Väldigt snygg illustration! 🙂
  Kram

 2. Stina skriver:

  Hej Elaine! Jag har följt din blogg i flera år nu, jag vill bara tacka för all inspiration du ger!
  Jag är gravid i vecka 14 och har alltid trott att jag skulle tycka att de fysiska förändringarna i samband med graviditet skulle va lugnt, är det någon gång man får va tjock är det ju under en graviditet. Men nej. När jag för ett par veckor sedan efter återvände till gymmet efter att inte kunnat träna på ett par månader (jag mådde sophink) så visade det ju sig att jag var svagare än på länge och fetare än någonsin. Och trots att fisken i magen är planerad och så välkommen var det tuff att gå från sitt livs form till detta, jag gick därifrån gråtfärdig. Men så mindes jag ditt inlägg om detsamma för ett tag sen, att inte kunna prestera på gymmet, och alla inlägg du skrivit om att vara en hot mama. Så, bryt ihop och kom igen. Idag gick jag till gymmet i tajta kläder och visade upp min halvfeta kula och fokuserade bara på att låta kroppen jobba. Jag ska börja på gravidyoga, vilket ska bli skönt eftersom det inte är något jag varit bättre på innan graviditeten utan som jag blir bra på nu. Jag har bokat in en frisörtid och en ansiktsbehandling framöver.
  Tack för all inspiration! Här ska bli en hot, strong mama 2015! Kram

Lämna en kommentar