En härlig fest


Tack snälla ni för komplimangbombningen! Det var så roligt att få bli tillpiffad. Och desto roligare att få gå till Elle-Galan med Amanda och Linda. Gustav bangade denna gång ”jag orkar inte tänka på vad jag ska ha på mig”. Han är inte så mycket för det där med strålkastarljuset alla gånger och det respekterar jag förstås. IMG_6260.JPG

Linda hade på sig en magisk klänning som fick hela Elle-Galan att tappa hakan, så kul.

IMG_6259.JPGIMG_6255.JPG

Fucking Åmål hissen bjöds på något alldeles extra igår, nästa så att den stannade ;)! Klänning från Zetterberg Couture, styling från Anna Wahlström, Hårstyling från My sisters Hair och smink från Carina Nilsson.

IMG_6253.JPG

Jahopp, då ska jag se hur jag kan lura med mig min make till nästa event. Han är ju så fin att se på och ha vid sin sida.

IMG_6263.JPG
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “En härlig fest”


  1. Hmm skriver:

    Nu var superfina bägge två i era klänningar.

  2. F.M skriver:

    Alltså Elaine, du var så himla vacker igår!! Full pott på klänning, hår, make up – men framför allt utstrålning! <3 Ha en fin dag!

  3. haha Elaine!! Jag drömde att jag träffade Matheo, och Gustav och hans brorsa. Jag sa ”hej Matheo, jag känner din mamma, jag brukar läsa hennes blogg” – han blev så glad och började leka med mig. Så då gick Gustav och hans bror(?) iväg. Sen kom brorsan och ba ”det hade varit schysst om du presenterade dig”. Så gör det ochfrågar ”jaaha jobbar du också för företaget (snacka snyggt)?” Och alla som var runt säger ”NEEEJ” och han svarar ”nej alltså jag är i Hollywood” – menade alltså att han var skådis. Fett lik Gustav var han också 😉

  4. EmmaF skriver:

    Sååå fina & snygga ni är tillsammans, du & din man

Lämna en kommentar