Elle-galan 2015


God kväll folket! Mår ni bra? Jag har extrem magont efter all gluten som smög ner i maten i Marocko, känns som magen är ett enda stor sår och har svårt att äta. Men det är perfekt att jag inte har aptit för i morgon är det Elle-galan! 😉 Skoja! Den dagen jag skriver att svält är bra så har jag tappat alla skruvar. No worries! Elaine har inte tappat det. Men tänk de som skriver så ”Åh magsjuk, men det är perfekt nästa vecka är det Elle-galan!”. Jag vill krama, ge dem mat och be dem dubbelkolla att de inte bantat bort hjärnan. Men det var inte det jag skulle skriva om denna afton. Jag träffade Anna Wahlström idag, en stylist som låter mig slippa använda hjärnan inför Elle Galan. Jag var där och testade en massa klänningar. Glömde minneskortet så ni får trista mobilbilder.

Jag tycker den här vita var så söt för den gjorde Maggan i magen så fin, men det var för mycket brudklänning över det. Vill ju inte komma till Elle Galan med en ”Vaddå, är det inte mitt bröllop”-look. 🙂

Det raffiga längst ut på galgen tyckte jag var fin också, jag står faktiskt fortfarande lite i valet och kvalet.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Elle-galan 2015”


  1. ByeByeYou skriver:

    Ja tänk vad många kvinnor det är som faktiskt svälter sig. Så sorgligt.

    Du är strålande vacker som alltid dock!

  2. Towe skriver:

    Tjusigt, du är ju försjutton snygg i allt! En sak jag måste säga, jag saknar din gamla blogg. Inte innehållet, det är lika roligt och inspirerande, men den bild överst. Jag vill ha din powerwoman bild först när jag kommer in på din blogg. Mama borde göra om layouten, headern är inte snygg. Happy Friday! towe.

Lämna en kommentar